Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – januari 2020

 

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Allereerst GELUKKIG NIEUWJAAR en welkom in een bijzonder 22-jaar!

Het jaar 2020 is numerologisch een 22-jaar en dat is een van de spirituele getallen. Dat belooft een bijzonder jaar te worden. Hier lees je meer over op 1 januari op de pagina’s van Het 12e Huis op Facebook en Instagram.  https://www.facebook.com/het12ehuis/

We zijn in de maand van de Steenbok terecht gekomen. Steenbokken zijn serieus van aard. Ze zijn over het algemeen echte laatbloeiers die keihard en gestaag aan hun carrière werken. Geen berg is te hoog voor dit teken, ze klimmen gewoon door tot ze het gedroomde doel bereikt hebben. Geldzaken fascineren dit teken, waardoor ze vaak werkzaam zijn als ambtenaar, bij de belastingdienst of een bank. Een Steenbok is praktisch ingesteld, vaak ietwat verlegen, teruggetrokken en conservatief. Een Steenbok heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, maar kan ook gierig zijn of afstandelijk.

Januari 2020 is numerologisch bekeken een 5-maand. Een maand waarin communicatie de boventoon voert. Je bent in staat goed en duidelijk over te komen en een goede planning te maken. Heb je specifieke doelen gesteld voor dit jaar, dan is dit een goede maand om dit uit te zetten voor jezelf. Dit getal geeft ook een bepaalde onrust. De kans is groot dat je veel onderweg of op pad bent of dat je een fysieke uitlaatklep nodig hebt. Een goede maand dus om te sporten of actief bezig te zijn.

Hier hoort tarotkaart V De Hogepriester bij. Spreek uit wat jij denkt, weet en voelt. Durf authentiek te zijn en jouw waarheid te spreken. Daar doe je niet alleen jezelf een groot plezier mee, hier inspireer je ook anderen mee. Durf te staan voor wie jij bent en own dit. Dan kunnen er prachtige dingen gebeuren en ontstaan.

HET 12e HUIS NIEUWS

Vanaf 7 januari a.s. is Het 12e Huis weer in bedrijf. Vanaf dan is het weer mogelijk om diverse geboorte- en jaarhoroscopen te bestellen via de webshop van Het 12e Huis. Vanaf vrijdag 10 januari is de winkel weer iedere vrijdag geopend van 9.00 – 12.00 en van 13.00 – 17.00 uur.

JAARHOROSCOPEN 2020 IN DE MEDIA

Esther van Heerebeek heeft voor diverse bladen in Nederland en België de jaarhoroscopen 2020 mogen schrijven. Je leest jouw voorspelling voor 2020 per sterrenbeeld in het januari issue van Grazia, Flair België en BLOOM. Dit is eveneens de reden dat er op youtube dit jaar geen voorspellingen zullen verschijnen. Alles is namelijk uitgebreid terug te lezen in een van deze bladen.

CURSUS EN WORKSHOP DATA 2020

Het 12e Huis is nog volop bezig met de cursus en workshop planning voor 2020. De volgende nieuwe cursussen en workshop data zijn in ieder geval al bekend:

NIEUW! Engelencursus 2020

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, vind je hier:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Engelencursus_2020

WORKSHOP TAROT VOOR BEGINNERS

Op twee dinsdagmiddagen van 13.30 – 16.00 uur, kun je een workshop Tarot voor Beginners volgen bij Het 12e Huis. Namelijk op dinsdag 10 en 17 maart 2020. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Tarot_voor_Beginners

CURSUS ASTROLOGIE VOOR BEGINNERS

In 2020 start er ook weer een cursus Astrologie voor Beginners. In 12 lessen op dinsdagmiddagen om de week leer je meer over de astrologie en het duiden van je eigen geboortehoroscoop. De cursus start dinsdag 24 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Astrologie_v_Beginners

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Op veler verzoek start er nog een cursus Intuïtieve Ontwikkeling in 2020. In 12 lessen op dinsdagmiddag ga je aan de slag met je intuïtie via prachtige, inspirerende methodes. De lessen zijn om de week en start 31 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur.

Zodra er meer data van cursussen en workshops bekend zijn, lees je dat in een van de volgende nieuwsbrieven, op de website of social media van Het 12e Huis. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Intuitieve_Ontwikkeling

Het 12e Huis wenst je een fantastisch 2020 toe en graag tot ziens.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.