Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2022

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

De Waterman-maand februari 2022 is nog steeds onrustig. Er heerst chaos, beperking en polarisatie en dat heeft te maken met de spanning tussen planeten Saturnus en Uranus. Toch lijken er deze maand verrassende ontwikkelingen op komst te zijn, door diverse planeetstanden en transits. Deze nieuwe ontwikkelingen worden opgestart door planeet Mercurius die vanaf 4 februari weer direct gaat lopen en de volle maan conjunctie met planeten Mars en Venus in Steenbok op 16 februari. Rondom deze periode kan er een hoop gaan veranderen in de wereld, in de maatschappij en kun je zelf eveneens een ware transformatie ondergaan.

 

Numerologisch bekeken is februari 2022 een 8-maand. Dit is één van de krachtgetallen en deze energie hebben we deze maand waarschijnlijk hard nodig. Om crisissen het hoofd te bieden en zelf in je kracht te gaan staan. Het is belangrijk dat je weet wie je bent, wat je werkelijk wilt, wat je wensen, doelen en intenties zijn. Houd daaraan vast en sta daarvoor. Geef niet op en toon wilskracht, dan bereik je het meest. Leg je persoonlijke kracht en macht niet bij een ander neer (ook niet bij een overheid), weet dat je het zelf in je hebt. Ben verantwoordelijk voor jezelf en sta achter je eigen keuzes.

 

Bij de maand februari 2022 hoort tarotkaart VIII Gerechtigheid. Dit onderstreept de invloed van maandgetal 8. Gerechtigheid staat voor oorzaak en gevolg, je oogst wat je gezaaid hebt. Sta in februari voor wat jij wilt, schep duidelijkheid voor jezelf en voor anderen en durf keuzes te maken waar jij werkelijk achter staat. Voel je je onrechtvaardig behandeld, beperkt of niet in je recht staan, sta dan voor jezelf op. Jij bent verantwoordelijk voor je daden en keuzes, niemand anders. Het gaat erom dat je jezelf recht in de ogen aan kunt blijven kijken, omdat je je eigen weg in het leven volgt. Ongeacht wat anderen vinden, zeggen of denken. Je bent en blijft een vrij mens, zelfs binnen de opgelegde beperkingen. Dat is je grondrecht, laat niemand dat van je afnemen.

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Stap op 1 februari 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Op 1 februari a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het nieuwe maan is. Wanneer je je vóór 2 februari aanmeldt, ontvang je 365 dagen lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. EXTRA BONUS: meld je aan en krijg de online cursus Kennismaken met Astrologie t.w.v. euro 24,95 er GRATIS bij! Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

Maandelijks LIVE Tarot maandkaartvoorspellingen 2022

Vanaf februari kom ik weer maandelijks LIVE met de tarot maandkaart voorspelling voor die maand. Die van februari staat inmiddels online op Youtube, Facebook en Instagram (IGTV). Ik bespreek dan iedere maand LIVE de energie, tendensen en ontwikkeling voor de komende maand via de tarot maandkaart. Op maandagochtend 28 februari a.s. om 10.00 uur kom ik weer LIVE voor de maandkaart voorspelling voor maart.

Check onderstaande link voor mijn social mediakanalen. De LIVE is ook als podcast te beluisteren op Anchor, Spotify en Itunes.

www.het12ehuis.nl/links/

 

Fysieke cursussen en workshops voorjaar 2022

In februari ga ik aan de slag met de cursus en workshop planning voor het voorjaar/zomer 2022. Er zal een nieuwe Engelencursus gepland worden, een cursus Tarot en een workshop Astrologie en Numerologie. In de nieuwsbrief van maart lees je er meer over, of houd de website, de agenda pagina: https://het12ehuis.nl/bij-het-12e-huis/agenda/ of de social mediakanalen van Het 12e Huis in de gaten.

 

Alle linkjes vind je overzichtelijk hier terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie maand februari toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 maart a.s.!

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.