Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2021

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

De maand februari 2021 kenmerkt zich grotendeels door de retrograde gang van planeet Mercurius, die gestart is op 30 januari en loopt tot 21 februari a.s. In deze Waterman maand is het dus goed om je wat vaker terug te trekken en te bezinnen. Alles wat in je leven gebeurt of is gebeurd te overdenken. Voor jezelf op een rijtje te zetten en te verwerken. In planetenland is het al tijden onrustig en er wordt veel getransformeerd op aarde en dat zal nog wel even zo blijven. Daarom is het zo belangrijk om af en toe pas op de plaats te maken en in te tunen bij jezelf. Zeker wanneer je vaak voor anderen klaar staat en de neiging hebt jezelf te vergeten. Heroverweeg je doelen en plannen voor de komende tijd, zodat je er in maart klaar voor bent om concrete stappen te zetten, zeker wanneer maatregelen langzaam maar zeker weer soepeler gaan worden. Bereid je in februari alvast voor op die tijd.

 

Februari 2021 is numerologisch berekend een 7-maand. Ook dit getal benadrukt, dat het goed is om deze maand je blik naar binnen te richten. Wat heb ik nodig, waar heb ik behoefte aan? Dat zijn vragen die je je in februari mag stellen en beantwoorden. Zorg dat je helder voor jezelf krijgt, waar je naartoe wilt werken. Wat je doelen zijn. Zet alvast kleine eerste stapjes, maak het niet te groot. Zelfs de langste reis begint bij de eerste stap! Door kleine stappen te zetten, maak je het haalbaar. Dan is de kans klein dat je ontmoedigd wordt of voortijds afhaakt.

 

Bij februari 2021 hoort tarotkaart VII De Zegewagen. Deze kaart geeft duidelijk aan dat je eerst een doel helder moet hebben, voordat je verder kunt. Je rijdt ook een stuk lastiger met je auto als je geen duidelijke bestemming hebt! Zie deze maand als voorbereidingsfase op betere tijden en doe voorbereidend werk, zodat je vanaf volgende maand goed beslagen ten ijs komt. Neem daarvoor je tijd, dat is super belangrijk.

 

HET 12e HUIS NIEUWS 

 

Tarot jaarvoorspellingen per sterrenbeeld voor 2021

Om iedereen een positief hart onder de riem te steken na het zware jaar 2020, heb ik de tarot jaarvoorspellingen voor het jaar 2021 per sterrenbeeld voor iedereen beschikbaar gesteld. Bekijk gratis jouw tarot jaarvoorspelling 2021 op youtube. Hier vind je de link: https://youtube.com/playlist?list=PL4rHfD-YTMTBq2hvxDC6iShPd3x8SQhIm

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de coronamaatregelen, heb ik nog geen nieuwe data kunnen plannen voor lopende en nieuwe cursussen en workshops. Dit doe ik pas weer, wanneer ik echt van start kan gaan. Houd deze nieuwsbrieven en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. Ik hoop dat we snel weer veilig van start kunnen gaan, op de nieuwe locatie.

 

Wel kun je online ieder moment van start gaan met de online cursus Start met Tarotkaarten leggen, voor slechts 29,95. In 6 weken leer je wat Tarot is en hoe je goed voorbereid van start kunt gaan. Alle info en inschrijven vind je hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/startmettarot/

 

Of ga serieus aan de slag met het leren van het leggen van tarotkaarten. In 12 lessen op de online academie van Het 12e Huis, leer je met duidelijke instructievideo’s en les- en werkboeken, hoe je de 22 Grote Arcana Rider Waite Tarotkaarten legt, voor jezelf en naderhand ook voor anderen. Schrijf je nu in en krijg de Tarotagenda 2021 gratis thuisgestuurd. (*zolang de voorraad strekt). Alle info over deze boeiende online cursus, vind je hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/tarot/

 

Er zijn nog enkele exemplaren te koop van de Tarotagenda 2021. Nu voor slechts 19,95 (excl. verzendkosten). Te bestellen via de webshop van Het 12e Huis via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/tarotagenda-2021/ OP = OP

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Ik wens je een goede maand februari toe en graag tot maart of tot ziens online!

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.