Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de maand van de Waterman terecht gekomen. Watermannen zijn zeer vrijheidslievend en kunnen niet goed tegen autoriteit. Een Waterman leidt graag zijn of haar eigen leven op een originele, excentrieke, sociale, onderzoekende en onafhankelijke wijze. Een Waterman krijgt het Spaans benauwd van claimende mensen. Voor de Waterman is vrijheid, gelijkheid en broederschap een toepasselijke leus. Vaak houdt dit sterrenbeeld ervan om zich te bewegen in het verenigingsleven of in groepen. Hierin blijft de Waterman wel zichzelf trouw en blijft uiteindelijk zijn of haar eigen weg bewandelen. Een Waterman is inventief en vindingrijk en plannen hebben daardoor vaak kans van slagen.

Februari 2020 is numerologisch bekeken een 6-maand. Een maand waarin er meer aandacht mag komen voor jezelf en je relaties. Zorg goed voor jezelf en geef aandacht aan iedereen die je liefhebt. Is je leven uit balans, dan mag je onderzoeken hoe je de harmonie terug kunt vinden en brengen en daar actie op ondernemen. Maak deze maand keuzes vanuit je hart en niet alleen vanuit je verstand en geniet van alle positieve dingen in je leven.

Hier hoort tarotkaart VI De Geliefden bij. Dit benadrukt de liefde voor jezelf en je dierbaren. Zorg dat geven en nemen in balans is en ben vooral lief voor jezelf! In deze roerige tijden rennen we vaak maar rond en hebben we het druk, druk, druk. Daar mag je in februari verandering in brengen. Maak keuzes die goed voelen en positief voor je zijn en neem de tijd voor je jezelf, je relatie, je gezin en je vrienden.

HET 12e HUIS NIEUWS

Er zijn inspirerende nieuwe activiteiten in aantocht bij Het 12e Huis! De agenda tot de zomer van 2020 is klaar en je mag rekenen op een aantal mooie cursussen en workshops en een heuse spirituele middag, waar je een mini-healing of behandeling kunt krijgen van Jacobien of Bas van Oorspronkeling. Hierover meer, verder in deze nieuwsbrief.

CURSUS EN WORKSHOP DATA 2020

Het 12e Huis heeft de planning tot de zomer klaar! Er zijn hier en daar wat wijzigingen geweest en er zijn wat workshops bijgekomen en tijdelijk on hold gezet, maar voor deze inspirerende activiteiten kun jij je nu definitief inschrijven:

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Wegens succes wordt er wederom een cursus Intuïtieve Ontwikkeling georganiseerd bij Het 12e Huis. In 12 lessen op dinsdagmiddag ga je aan de slag met je intuïtie via prachtige, inspirerende methodes. De lessen zijn om de week en start 31 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Intuitieve_Ontwikkeling

WORKSHOP TAROT VOOR BEGINNERS = VOL

Op twee dinsdagmiddagen van 13.30 – 16.00 uur, kun je een workshop Tarot voor Beginners volgen bij Het 12e Huis. Deze workshop is vol. Deze wordt opnieuw georganiseerd in het najaar van 2020.

WORKSHOP NUMEROLOGIE

Wil jij meer weten over de betekenis van de getallen? Over je karakter, levensopdracht en het jaar waar je in zit? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In twee dagdelen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke getallen in theorie en praktijk. De lessen zijn op twee woensdagmiddagen 13 en 27 mei 2020 van 13.30 – 16.00 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Numerologie

WORKSHOP KENNISMAKEN MET ASTROLOGIE

Wil je weten wat Astrologie nu werkelijk is? En onderzoeken hoe je Astrologie in het dagelijks leven kunt gebruiken? Wil je je eigen geboortehoroscoop leren kennen? En meer inzicht krijgen in jezelf? Dan is de workshop Kennismaken met Astrologie een uitstekend begin. Tijdens twee dagdelen, maak je kennis met de “echte” Astrologie. Je krijgt een uitdraai van je persoonlijke geboortehoroscoop, die we samen gaan bekijken. Na deze workshop weet je wat astrologie is en hoe je het in kunt zetten. En weet je hoe je een geboortehoroscooptekening moet lezen. De lessen zijn op twee woensdagmiddagen 10 en 24 juni 2020 van 13.30 – 16.00 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Astrologie

NIEUW! DE 12e HUISKAMER i.s.m. OORSPRONKELING

Ben je al een tijdje benieuwd of er nou meer is tussen hemel en aarde? Wil je weten wat bedoeld wordt met ‘alles is één’? Vraag jij je regelmatig af hoe jij je persoonlijk verder kan ontwikkelen?

In De 12e Huiskamer nodigt Esther jou uit om aan te schuiven voor een kop koffie of thee en van alles te beleven op het gebied van spiritualiteit. Praat en doe jij ook mee? De primeur is op vrijdagmiddag 14 februari van 13.00 – 16.00 uur. Speciaal voor deze primeur zijn Bas en Jacobien van Oorspronkeling bij Het 12e Huis aanwezig. Ervaar hun mini-healing- of hypnose behandeling en laat je innerlijke blokkades los. Lees hier meer en schrijf je in voor een gratis mini-healing of hypnose! We ontmoeten je graag op 14 februari a.s. bij Het 12e Huis, Raadhuisplein 5 in Liempde!

https://www.het12ehuis.nl/nieuws/nieuw-de-12e-huiskamer-ism-oorspronkeling/

CHINESE JAARHOROSCOOP 2020 IN BLOOM

Esther van Heerebeek heeft voor Bloom de Chinese Jaarhoroscoop 2020 mogen schrijven, i.s.m. astrologe Erna Droesbeke. Je leest jouw voorspelling voor 2020, het jaar van de Rat, in het februari issue van Bloom. Hier vind je alvast een voorproefje:

https://www.bloom.be/nieuws/astrologie/preview-jouw-chinese-horoscoop-2020

Het 12e Huis wenst je een liefdevolle maand februari toe en graag tot ziens.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.