Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – februari 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de interesse, berichten en felicitaties voor de heropening van Het 12e Huis! Dit heeft me zeer goed gedaan en het geeft mij ook het vertrouwen dat doorgaan op een nieuwe locatie de juiste stap is geweest! Na een vliegende (her)start en positieve maand januari, gaat Het 12e Huis graag verder naar februari.

Februari 2019 is numerologisch bekeken een 5-maand. Er valt deze maand veel te leren. Het getal 5 staat namelijk voor communicatie en informatieoverdracht. Het staat voor lessen leren. Handig wanneer je een studie volgt of een cursus of workshop wil doen. In een 5-maand ben je veel in beweging en vaak op pad. Je hebt behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Reisjes of korte trips zijn nu zeker aan te raden.

Hier hoort tarotkaart V De Hogepriester bij. Deze kaart geeft aan dat je de sleutel van oplossingen bij je draagt. Van gebeurtenissen deze maand, leer je veel. Oplossingen zijn binnen handbereik. En brengen je verder op je levenspad.

Dit past tevens mooi bij de Waterman. De Zon staat nog tot 19 februari in dit analyserende teken. Een luchtteken, dat graag nadenkt en daarbij niet bang is om out of the box te denken. Een Waterman heeft vaak flitsende inzichten en weet snel problemen op te lossen. Een Waterman studeert en leert graag en staat open voor originele en nieuwe denkwijzen. Meer over de Waterman kun je lezen in De Astrologische Almanak 2019 van Esther van Heerebeek.

AGENDA FEBRUARI 2019

Deze maand staan de volgende activiteiten op het programma bij Het 12e Huis:

Dinsdagochtend 5 februari 2019, 10.00 – 12.30 uur (€ 25,-)
Themaworkshop Je persoonlijke Tarot Jaarlegging 

Er zijn nog enkele plekken vrij: mail naar esther@het12ehuis.nl om je in te schrijven.

Donderdagmiddag 14 februari 2019 of donderdagavond 21 februari 2019, 13.30 – 16.00 of 19.00 – 21.30 uur (€ 25,-)

Themaworkshop Werken met de Engelensymbolen

Zaterdagochtend 16 (1) en 23 februari 2019 (2), 

10.00 – 12.30 uur (€ 65,-)

Workshop Kennismaken met Tarot

Via deze link kun je je direct en gemakkelijk online inschrijven voor één of meer van bovenstaande activiteiten:

http://www.het12ehuis.nl/diensten/agenda/

Ook is Esther van Heerebeek van Het 12e Huis gastdocent deze maand.

En geeft ze workshops op locatie. Deze agenda vind je hier:

Bij De Yogaboerderij in Lelystad kun je de Workshop Je Persoonlijke Tarot Jaarlegging volgen op zaterdag 9 februari 2019 van 10.00 – 12.30 uur.

Meer info en aanmelden kan via deze link:

https://www.deyogaboerderij.nl/agenda/

Bij Spiritueel Centrum Jasmijnin Tilburg kun je de Workshop Astrologie volgen op dinsdagochtend 12 februari (1) en 19 februari 2019 (2), 10.00 – 12.30 uur.

Meer info en aanmelden kan via deze link: https://spiritueelcentrumjasmijn.nl/astrologie/

Je kunt steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws.
Volg Het 12e Huis op Facebook, Instagram of Twitter en natuurlijk via deze website van Het 12e Huis.

Wij wensen je een leerrijke maand februari toe!
Graag tot de nieuwsbrief van maart of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,
Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.