Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De laatste maand van dit bizarre jaar 2020 is bijna ten einde! Wie had dit allemaal kunnen bedenken… Dit heeft helaas ook Het 12e Huis niet onberoerd gelaten, maar daarover meer verderop in deze nieuwsbrief. Astrologisch bekeken, zijn planeten Saturnus en Jupiter interessant in december. Saturnus komt op 17 december definitief in Waterman te staan, wat een nieuwe vibe in de wereld gaat geven. Jupiter komt daar op 19 december bij, wat hopelijk toch nog voor een positieve afloop gaat zorgen (uiteraard naar omstandigheden). Er vinden belangrijke aspecten plaats, waardoor er zeker veranderingen te verwachten zijn. In december, maar ook in 2021. Hoe dat precies uit gaat pakken, is voor mij als astroloog eveneens nog moeilijk in te schatten. Toch blijf ik positief en ga ik uit van hervormingen die uiteindelijk goed voor iedereen gaan uitpakken.

December 2020 is numerologisch berekend een 7-maand. Dit maandgetal adviseert je om het kalmer aan te doen deze maand! Het jaar rustig af te ronden en te bezinnen op wat er allemaal gebeurd is in je leven. Dit is geen maand voor actie of ondernemende activiteiten. Nu kan dat ook niet vanwege Covid-19, dus dan kun je je maar beter hier aan overgeven. Het getal 7 helpt je het een en ander te verwerken, op een rijtje te zetten en alvast plannen te maken voor het nieuwe jaar. Kijk er niet raar van op, wanneer je over weinig energie beschikt in december. Forceer niets, zorg goed voor jezelf en doe het vooral rustig aan.

Hier hoort tarotkaart VII De Zegewagen bij. Deze kaart geeft aan, dat je niet verder komt wanneer je geen duidelijk doel voor ogen hebt. Daarom is het belangrijk dat je je in december bezint. Nadenkt over het afgelopen jaar en ook over het nieuwe jaar. Maak alvast plannen of denk na over wat je in 2021 graag wilt doen of bereiken. Tank dan in december eerst lekker bij, zodat je in januari op volle kracht vooruit kunt gaan!

HET 12e HUIS NIEUWS – een nieuwe start in 2021

Dit uitdagende jaar heeft uiteraard ook Het 12e Huis beïnvloedt. Gelukkig niet alleen negatief; er zijn ook prachtige nieuwe online projecten ontstaan door corona, waar ik anders geen tijd voor zou hebben gehad! Om als bedrijf positief verder te kunnen groeien, gaat er in 2021 wel iets veranderen. Het 12e Huis gaat verhuizen!

Per 1 januari 2021 gaat de fysieke winkel plaats maken voor alleen de webshop en de cursussen en workshops gaan verder op een andere locatie. Voor de rest verandert er gelukkig niets en kun je weer rekenen op mooie nieuwe (online) cursussen, workshops, boeken, kalenders, agenda’s en horoscopen!

Vanwege de naderende verhuizing is er nu wel een BIG SALE in de winkel en de webshop van Het 12e Huis! Tot en met 31 december 2020 op diverse spirituele artikelen 10% – 70% korting!

Check vrijblijvend de webshop, de prijzen die je bij de artikelen ziet, zijn al aangepast. Daar gaat GEEN korting meer vanaf. Dit alles is excl. verzendkosten. Je kunt de producten wel gratis op komen halen in de winkel.

* De sale is niet van toepassing op de oliën van De Groene Linde en de persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen en op de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners.

Link naar de webshop: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ LET WEL: OP = OP

Gratis webinar Tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor januari 2021

Wegens groot succes, ga ik natuurlijk ook verder met de gratis maandelijkse tarotvoorspelling webinars. Tijdens deze gratis maandelijkse webinars vertel ik per sterrenbeeld, met de tarotkaarten, wat je iedere maand te wachten staat.

De voorspelling voor januari staat gepland op woensdagmiddag 30 december a.s. om 14.00 uur. Ook de data voor februari en maart 2021 zijn al ingepland. Hier kun je je al voor inschrijven, via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

En kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, schrijf je toch in, want ‘s avonds krijg je de replay in je mailbox.

Workshops en cursussen 2021 online en bij HET 12e HUIS

Uiteraard worden er weer nieuwe workshops en cursussen georganiseerd in 2021. Corona proof op een andere locatie. De planning is nog niet helemaal klaar, alleen de workshop Astrologie is wel al bekend. In twee dinsdagmiddagen leer je wat astrologie is en je eigen geboortehoroscoop duiden. Nieuwe data: 19 en 26 januari 2021. Kosten: 65,– Meer info en inschrijven, kun je via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Astrologie

* De workshop is onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen en gaat door bij min/max 6 deelnemers. 

Zodra de nieuwe (online) planning klaar is voor het voorjaar 2021, kun je dat teruglezen in de nieuwsbrief van januari of bij het tabje AGENDA op de website. Ik hou je uiteraard op de hoogte.

JAAR VOORSPELLINGEN 2021

Benieuwd wat je in 2021 te wachten staat? In Flair België en Grazia kun je in december en januari mijn uitgebreide jaarhoroscoop lezen per sterrenbeeld voor het jaar 2021. Liever een persoonlijke jaarhoroscoop op basis van je geboortehoroscoop? Dat kan ook, die kun je via de webshop van Het 12e Huis bestellen via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-astrologische-jaaranalyse-transits/

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Hartelijk dank voor het gestelde vertrouwen in mij het afgelopen jaar en voor alle lieve en mooie reacties op mijn werk. Ik ontmoet je weer heel graag in 2021, persoonlijk of online! Hele fijne feestdagen gewenst en graag tot 1 januari. Blijf gezond en geniet vooral van je dierbaren.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.