Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2019

 

Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2019

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn alweer aan de laatste maand van 2019 toegekomen, de maand van de Boogschutter. Boogschutters verdiepen zich graag in spirituele of filosofische onderwerpen. Ze zijn ondernemend, reislustig en avontuurlijk ingesteld. Ze hebben interesse in andere culturen en visies. Een Boogschutter kan niet stilzitten en is vaak bezig of onderweg. Een Boogschutter is direct, maar ook eerlijk. Ze maken van hun hart meestal geen moordkuil. Eerlijkheid staat bij een Boogschutter hoog in het vaandel en ze delen hun visie graag met anderen op een enthousiaste en overtuigende manier. Een Boogschutter heeft een enorme behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid en is vaak sportief aangelegd.

December 2019 is numerologisch bekeken een 6-maand. Een maand waarin we allemaal behoefte hebben aan balans, harmonie en een goed gevoel. Je wilt je omringen met je dierbaren en voor elkaar zorgen. Dit past mooi bij de Kerst en de feestdagen. Wel is het belangrijk dat je niet over je grenzen heengaat en ook goed voor jezelf blijft zorgen. Zorg dat geven en nemen in balans is en blijft, dan kun je pas echt genieten van deze decembermaand.

Hier hoort tarotkaart VI De Geliefden bij. Besteed je tijd deze maand aan mensen waar je een goed gevoel bij hebt. Die je positieve energie geven. Natuurlijk kan dat niet altijd en dan is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Laat je niet onnodig verplichten tot dingen waar jij je niet prettig bij voelt en zeg gerust een keer nee. Daardoor kies je op een goede manier voor jezelf en verspil je geen energie. Iedereen verdient een mooie feestmaand, ook jij!

HET 12e HUIS NIEUWS

TIJDELIJKE AFWEZIGHEID EN SLUITING WINKEL DECEMBER 2019

In verband met tijdelijke afwezigheid van Esther in december 2019, is de winkel deze maand onregelmatig geopend. Het 12e Huis in Liempde is in december alleen op 6 december 2019 geopend van 9.00 – 12.00 en van 13.00 – 17.00 uur. Onder voorbehoud ook nog tijdens de Winterfair in Liempde op zaterdag 14 december a.s. van 16.00 – 20.00 uur en op vrijdag 20 december van 9.00 – 12.00 en van 13.00 – 17.00.Dan staat Mariska graag voor je klaar. LET OP: op vrijdag 13 en 27 december is de winkel dus gesloten. Daarna is het Kerstvakantie en dat betekent dat de winkel pas weer volledig open gaat op vrijdag 10 januari 2020. In de tussentijd kunnen producten wel via de webshop van Het 12e Huis besteld worden, via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ In verband met de afwezigheid van Esther, kan het versturen van de artikelen wel iets langer duren dan je normaal gesproken van ons gewend bent. We hopen op je begrip.

Dit betekent helaas ook dat er tijdelijk geen persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen, of tarot/numerologie analyses besteld kunnen worden. Zodra dat weer mogelijk is, lees je dat op de social media van Het 12e Huis. Excuus voor eventueel ongemak.

JAARHOROSCOPEN 2020 IN DE MEDIA

Esther van Heerebeek heeft voor diverse bladen in Nederland en België de jaarhoroscopen 2020 mogen schrijven. Je leest jouw voorspelling voor 2020 per sterrenbeeld in het januari issue van Grazia, Flair België en BLOOM. Dit is eveneens de reden dat er op youtube dit jaar geen voorspellingen zullen verschijnen. Alles is namelijk uitgebreid terug te lezen in een van deze bladen.

CURSUS EN WORKSHOP DATA 2020

Het 12e Huis is nog volop bezig met de cursus en workshop planning voor 2020. De volgende nieuwe cursussen en workshop data zijn in ieder geval al bekend:

NIEUW! Engelencursus 2020

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, vind je hier:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Engelencursus_2020

WORKSHOP TAROT VOOR BEGINNERS

Op twee dinsdagmiddagen van 13.30 – 16.00 uur, kun je een workshop Tarot voor Beginners volgen bij Het 12e Huis. Namelijk op dinsdag 10 en 17 maart 2020. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Tarot_voor_Beginners

CURSUS ASTROLOGIE VOOR BEGINNERS

In 2020 start er ook weer een cursus Astrologie voor Beginners. In 12 lessen op dinsdagmiddagen om de week leer je meer over de astrologie en het duiden van je eigen geboortehoroscoop. De cursus start dinsdag 24 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Astrologie_v_Beginners

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Op veler verzoek start er nog een cursus Intuïtieve Ontwikkeling in 2020. In 12 lessen op dinsdagmiddag ga je aan de slag met je intuïtie via prachtige, inspirerende methodes. De lessen zijn om de week en start 31 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur.

Zodra er meer data van cursussen en workshops bekend zijn, lees je dat in een van de volgende nieuwsbrieven, op de website of social media van Het 12e Huis. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Intuitieve_Ontwikkeling

Het 12e Huis dankt je hartelijk voor het vertrouwen in 2019 en we zien je heel graag terug in 2020! Hele fijne feestdagen toegewenst voor jou en je dierbaren en tot de nieuwsbrief van januari 2020 of tot ziens bij Het 12e Huis.

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.