Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2022 – EEN NIEUW BEGIN!

EEN NIEUW BEGIN!

 

Na een intense en turbulente maand maart, starten we met een nieuwe maan op 1 april. Het bijzondere is dat er aan het eind van deze Ram-maand april, wederom een nieuwe maan is en wel op 30 april. Twee nieuwe manen in één maand, in het eerste teken van de dierenriem, dat betekent astrologisch een nieuw begin. Dat maakt dit een uitstekende maand om de balans voor jezelf op te maken en te kijken op welk vlak jij ‘opnieuw’ zou willen beginnen. Misschien wil je gezonder gaan eten en leven? Meer bewegen en sporten? Of werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling? Sta hierbij stil en maak concrete, haalbare plannen, zodat je positieve resultaten kunt boeken.

 

Numerologisch bekeken is april 2022 een 1-maand. Er begint numerologisch eveneens een nieuwe cyclus van 9 maanden. Zie deze maand als het begin van een ‘zwangerschap’ waarin je het zaadje zaait voor de komende negen maanden! Zorg dat je een duidelijk doel voor jezelf hebt, waar je naartoe kunt gaan werken. Zonder duidelijk omlijnd plan, word je doelloos en verandert er niets. Bevalt je iets niet in je leven, weet dan dat je zelf mogelijkheden bezit om er iets aan te veranderen. Voel je je niet fit, werk dan aan je eet- en leefpatroon. Haal je geen voldoening uit je baan, durf dan uit je comfortzone te stappen en solliciteer. Besef dat je meer zelf kunt veranderen dan je misschien denkt. Er is alleen moed en vertrouwen voor nodig.

 

 

 

 

Bij de maand april 2022 hoort tarotkaart I De Magiër. Deze kaart bevestigt de astrologische en numerologische invloeden voor deze maand. Je hebt alles voorhanden om je leven ‘om te toveren’ naar het leven dat jij wenst en verlangt! Durf daarom NU de eerste stap te zetten. Heb vertrouwen in jezelf, je talenten, ervaring en kennis en durf in het diepe te springen wanneer dat goed voelt. Laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen, durf je eigen pad te bewandelen. Sta in je kracht en ben een inspiratie voor anderen. Dat is precies wat de wereld nu nodig heeft. Sterke, moedige en inspirerende mensen die hun hart durven volgen. Ben jij hier één van?

 

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Fysieke cursussen en workshops voorjaar/zomer 2022 – Schrijf je nu in!

 

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de Engelencursus I (5 lessen) en de workshop Numerologie (de workshop is verdeeld over 2 dagdelen en is verplaatst naar juni 2022). Check deze link voor alle info, data en kosten: https://het12ehuis.nl/bij-het-12e-huis/agenda/ Scroll naar beneden op die pagina voor de fysieke workshops/cursussen. Ik hoop je binnenkort als nieuwe cursist te mogen verwelkomen!

 

 

Stap op 2 maart 2022 in bij ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’

 

Wil jij iedere dag tips en adviezen ontvangen over hoe je geluk en balans in je leven kunt creëren onder invloed van de maan? Onder professionele en enthousiaste begeleiding van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis? Dan is ‘Een Jaar Geluk en Balans met de Maan’ echt iets voor jou! Op 1 april en 30 april a.s. is er weer een nieuw instapmoment, omdat het dan nieuwe maan is. Wanneer je je vóór 4 april aanmeldt, ontvang je 365 dagen lang, iedere dag een mail van mij, met daarin de maanstand en -fase van die dag, plus verrassende tips, adviezen en recepten, speciaal voor die dag. EXTRA BONUS: meld je aan en krijg TIJDELIJK maar liefst 19,– euro voorjaarskorting! * Meer info en aanmelden kan via deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/maanjaarprogramma/

 

  • Korting is reeds verrekend bij het afrekenscherm

 

 

Maandelijkse LIVE Tarot maandkaartvoorspelling voor april 2022

 

De tarot maandkaart voorspelling voor april 2022 staat inmiddels online op Youtube, Facebook en Instagram (IGTV). Ik bespreek daarin de energie, tendensen en ontwikkeling voor de komende maand via de tarot maandkaart.

 

 

Op vrijdagochtend 29 april a.s. om 10.00 uur kom ik weer LIVE voor de maandkaart voorspelling voor mei.

 

 

Check onderstaande link voor mijn social mediakanalen. De LIVE is ook als podcast te beluisteren op Anchor, Spotify en Itunes.

 

 

Alle linkjes die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

 

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een krachtige en inspirerende maand april toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 mei a.s.!

 

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.