Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2021

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de Ram-maand april terechtgekomen! De maand van de lente, een nieuw begin, de start van een nieuwe cyclus. De Ram is het beginpunt van de zodiac en op het moment dat de zon dit teken binnenloopt, start officieel de lente. De Ram gaat over initiatieven nemen, actief zijn en je impulsen volgen. En ook over zelfvertrouwen hebben en dit thema mag deze maand extra aandacht krijgen. Hoe is het met je zelfvertrouwen gesteld? Geloof je genoeg in jezelf om stappen te zetten? Je doelen te bereiken? Sta hier in april eens bij stil en kijk naar mogelijkheden om je zelfvertrouwen te versterken.

 

April 2021 is numerologisch berekend een 9-maand. Dit getal staat voor afronding en wijsheid. Richt je blik naar binnen toe en kijk wat jij met jouw talenten kunt betekenen voor anderen. Je kunt veel meer dan je denkt en je bent waardevoller dan je misschien inschat. Daar mag je je bewuster van worden. Laat belemmerende overtuigingen over jezelf varen, zeker wanneer ze echt niet (meer) passen. Zie jezelf als een waardevol en uniek mens. Jij doet het op jouw manier en dat is helemaal goed. Durf zelfs te geloven dat je bijzonder bent!

 

Bij april 2021 hoort tarotkaart IX De Heremiet. Dat past volledig bij het thema van deze maand. Durf te vertrouwen op jezelf, jouw wijsheid en levenservaring. Zoek antwoorden of bevestiging niet buiten jezelf maar in jezelf! Laat daar het licht eens goed op schijnen in april en durf daarmee naar buiten te komen. Luister daarbij goed naar jezelf. Heb je rust nodig of mag je meer in balans komen, zorg daar dan voor. Dan ben je niet alleen goed voor jezelf, uiteindelijk ook voor anderen!

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

Workshops en cursussen 2021 bij HET 12e HUIS

Vanwege de coronamaatregelen, lijkt het helaas ook in april 2021 nog niet haalbaar om nieuwe data te plannen voor cursussen en workshops. Dit ga ik meteen doen, wanneer ik echt van start kan gaan. Houd deze nieuwsbrieven en de website in de gaten, voor het allerlaatste nieuws. Ik hoop dat we in mei weer veilig van start kunnen gaan, op de nieuwe locatie.

 

Gelukkig kun je wel online ieder moment van start gaan met maar liefst vier cursussen op de professionele online academie van Het 12e Huis. Zo is er de online cursus Start met Tarotkaarten leggen, Verrijk je leven met Tarot, Verrijk je leven met de Maan en Verrijk je leven met Astrologie. Start direct, op ieder gewenst moment. Alle info en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier: link naar online cursussen

 

Tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld op Wendy Online

Op Wendy online lees je vanaf 1 april mijn tarot maandhoroscoop per sterrenbeeld voor de maand april. Check deze link: link naar Wendy Online om naar Wendy Online te gaan.

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse LIVE webinars met de tarot voorspellingen voor de maand die komen gaat. Per sterrenbeeld vertel ik je wat je die maand mag verwachten en er is een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 30 april a.s. om 14.00 uur. Kun je er niet live bij zijn, geen probleem. Schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds een replay van het webinar in je mailbox. Inschrijven kan hier: inschrijven maandelijkse tarot webinars

 

Volg, abonneer en win!

Ik zou het super tof vinden wanneer nog meer mensen mijn Youtube kanaal, Facebook en Instagram pagina volgen! Daarom ben ik een super toffe winactie gestart. Wanneer ik een bepaald aantal volgers passeer, verloot ik drie spirituele pakketten t.w.v. 50,– per stuk onder alle volgers/abonnees!

 

Youtube kanaal Esther van Heerebeek – Het 12e Huis

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: link naar Youtube kanaal Het 12e Huis

Onder alle abonnees verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 1000 abonnees passeer.

 

Facebook pagina Het 12e Huis

Vind mijn Het 12e Huis Facebookpagina leuk: link naar Facebookpagina Het 12e Huis

Onder alle vind-ik-leuks, verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 1500 vind-ik-leuks passeer.

 

Instagram pagina Estherastro75

Volg mijn Instagram pagina Estherastro75: link naar Instagram Het 12e Huis

Onder alle volgers, verloot ik 1 spiritueel pakket, wanneer ik de 750 volgers passeer.

 

Doe gratis mee en mis geen enkele voorspelling of nieuws meer! Succes en alvast dank voor het volgen/vind-ik-leuken/abonneren.

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

Ik wens je een mooie maand april toe en graag tot mei of tot ziens online!

 

Astrologische groet, Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.