Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2020

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Wat zijn we in maart in een unieke en bizarre situatie terecht gekomen. Het coronavirus heeft alles en iedereen op z’n kop gezet en dat heeft niemand zien aankomen. Als astroloog probeer ik echter steeds weer de situatie vanuit astrologisch, tarotistisch en numerologisch perspectief te bekijken, zodat ik helder kan krijgen wat we hiervan kunnen leren of wat het ons wil laten zien. Een interessant astrologisch artikel over het verloop van het coronavirus in Nederland staat inmiddels gepubliceerd op mijn website. De conclusies zijn niet mild, maar kunnen wel duidelijkheid en hopelijk toch enige rust en acceptatie opleveren. Mocht je dit artikel nog niet gelezen hebben, dan vind je dat hier: https://www.het12ehuis.nl/nieuws/verloop-coronavirus-in-nederland-volgens-de-astrologie/

Numerologisch bekeken was maart 2020 een 7-maand. Dit bleek achteraf ontzettend toepasselijk en ook hierover lees je meer op mijn website bij “nieuws”. April 2020 is numerologisch gezien een 8-maand. Dat is een compleet andere trilling. Het maandgetal 8 vraagt doorzettingsvermogen van ons allemaal, de lange adem zeg maar. Dat zullen we ook zeker nodig hebben. Hoe het verloop van het virus ook mag zijn, voorlopig zullen we nog de nodige wilskracht nodig hebben om hier op een zo goed mogelijk manier mee te dealen. Ons organisatietalent wordt aangesproken om werk, huishouden en opvoeding opnieuw te organiseren en te regelen. We zullen ons aan nieuwe omstandigheden aan moeten passen en dat is niet altijd even gemakkelijk. Dat vraagt moed en kracht van ons allemaal.

Hier hoort tarotkaart VIII Gerechtigheid bij. Het is belangrijk om eerlijk naar jezelf toe te blijven. Word iets je teveel of kun je het niet aan, deel je zorgen dan. Vraag hulp, je hoeft het niet alleen te dragen. Dit raakt ons allemaal en samen slepen we er ons doorheen. Zorg dat je je grenzen bewaakt en ondanks alles in balans blijft. Houd vol en probeer kansen te zien in alle moeilijkheden. Die zijn er ook, al zul je soms even moeten zoeken of stilstaan bij wat er is. Voor dit laatste hebben we in april ook de tijd. Zorg dat je die momenten positief voor jezelf benut. Het 12e Huis wil daaraan bijdragen met een leuke actie. Hierover lees je meer verderop in de nieuwsbrief.

HET 12e HUIS NIEUWS

In verband met het coronavirus is de winkel van Het 12e Huis voorlopig gesloten. Wel is en blijft het mogelijk producten te bestellen via de webshop van Het 12e Huis. Woon je in de buurt, dan kun je de producten op afspraak op komen halen. De link van de webshop vind je hier: https://www.het12ehuis.nl/webshop/

Zodra de fysieke winkel weer open kan gaan, lees je dat via deze nieuwsbrief, op de Het 12e Huis website of via Facebook en Instagram.

Lees verder in deze nieuwsbrief de extra april actie wat betreft verzendkosten!

CURSUSSEN EN WORKSHOPS 

Vanwege het coronavirus zijn de lopende cursussen en workshops tijdelijk stopgezet. Cursisten worden persoonlijk via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang. Het plannen van nieuwe workshops en cursussen wordt even uitgesteld totdat het weer mogelijk is. Zodra dat het geval is, lees je via deze nieuwsbrief, de website en social media de nieuwe data.

APRIL ACTIE HET 12e HUIS 

Om iedereen in deze moeilijke tijd een beetje tegemoet te komen, heeft Het 12e Huis twee toffe acties voor je:

1) Bij bestellingen uit de webshop vanaf euro 30,– betaal je geen verzendkosten.

(Dit geldt alleen voor Nederland). Gebruik de actiecode: aprilactie2020 om de verzendkosten aan het einde van je bestelling weg te laten vallen.

2) Bij bestellingen van twee persoonlijke geboortehoroscopen (volwassen of kinderversie) of persoonlijke jaarhoroscopen (mixen mag, het mag ook voor twee verschillende personen zijn), krijg je een GRATIS Maankalender 2020 thuisgestuurd! Dit geldt voor Nederland en België. Maar ben wel snel: OP = OP!

Een persoonlijke geboortehoroscoop kan je veel inzichten geven over jezelf, je karakter, je talenten en valkuilen. Je mogelijkheden en onmogelijkheden. Nu we allemaal meer thuis zitten, is het misschien een goed moment om meer inzicht in jezelf te verwerven. Zodat je na de coronacrisis krachtiger en meer authentiek in het leven staat. Prijs: euro 39,95. Meer informatie en bestellen kan eenvoudig via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-geboortehoroscoop-volwassen-versie/

De komende 12 maanden worden voor ons allemaal turbulent en onzeker. Dan kan een persoonlijke jaarhoroscoop nu rust en duidelijkheid bieden. De jaarhoroscoop kan ingaan op ieder gewenste datum en is gebaseerd op jouw unieke, persoonlijke geboortehoroscoop. Hierin lees je de ontwikkelingen die jou persoonlijk de komende 12 maanden te wachten staan. Prijs: euro 39,95. Hier vind je meer info en mogelijkheid tot bestellen:  https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-astrologische-jaaranalyse-transits/

Het 12e Huis wenst je voor nu heel veel sterkte, nieuwe inzichten en vooral heel veel gezondheid toe. Graag (digitaal) tot ziens!

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.