Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis – april 2019

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Tot 21 april staat de Zon in het enthousiaste sterrenbeeld Ram. Een Ram is vurig, gepassioneerd en actief. Rammen hebben vaak veel energie en het zijn onafhankelijke denkers. Geduld hebben ze niet echt, vooral als ze op andere mensen moeten wachten. Een Ram kan snel boos worden, maar is het ook snel weer vergeten. Rammen zijn eerlijk en direct, maar daardoor niet altijd even tactvol.

April 2019 is numerologisch bekeken een 7-maand. Een maand waarin het belangrijk is om bij jezelf te rade te gaan. Te onderzoeken wat je verder wil neerzetten dit jaar. Wat belangrijk voor je is en wat niet en waar jij je focus op wil leggen. Het is een maand van introspectie. Soul searching. Tijd alleen doorbrengen. Op die manier vind je de antwoorden die je zoekt. In jezelf en niet in de buitenwereld. Neem daar in april de tijd voor. Yoga, meditatie en mindfulness kan daar zeker bij helpen.

Hier hoort tarotkaart VII De Zegewagen bij. Stel je doel en ga ervoor in april. Alleen wanneer je weet welke kant je uit wil, kun je er ook komen. Stel dat je in je auto zit maar je weet je bestemming niet. Dan kom je niet verder. Dan blijf je in een stilstaande auto zitten. Dat is precies de energie van deze maand. Alleen door je doelen helder te hebben en te krijgen, kom je verder. Weet je wat je wil, ga er dan ook voor.

HET 12e HUIS NIEUWS

Wist je dat Het 12e Huis ook een eigen webshop heeft? Alle artikelen die in de winkel te vinden zijn, kun je ook via de webshop bestellen. Nog niet alles staat erop want we zijn er nog volop mee bezig. Maar je kunt alvast vrijblijvend een kijkje nemen! We hebben mooie edelstenen, yogi tea, essentiële oliën van De Groene Linde en nog veel meer. Handig wanneer je niet in de buurt woont.

https://www.het12ehuis.nl/webshop/

De fysieke winkel is open op woensdagochtend van 9.00 – 12.30 uur en op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Graag tot ziens bij Het 12e Huis.

AGENDA APRIL 2019

Deze maand staan er weer interessante activiteiten op het programma bij Het 12e Huis:
Dinsdag 9 april 2019, 10.00 – 15.30 uur (€ 65,-)

Workshop Numerologie, leer jezelf kennen via je persoonlijke getallen

Via deze link kun je je direct en gemakkelijk online inschrijven voor deze boeiende workshop:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Numerologie

Donderdagmiddag 18 april 2019, 14.00 – 16.00 uur (€ 15,-)

Workshop Kristallen, ontdek je persoonlijke edelsteen

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Kristallen

Je kunt steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws.
Volg Het 12e Huis op Facebook, Instagram of Twitter en natuurlijk via de website van Het 12e Huis. www.het12ehuis.nl

Wij wensen je een zonnige maand april toe!

Graag tot de nieuwsbrief van mei of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,
Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.