Nieuwsbrief februari 2023 – LAAT LOS EN BEREID JE VOOR

Nieuwsbrief februari 2023 – Het 12e Huis

 

Februari 2023 – LAAT LOS EN BEREID JE VOOR

 

Tot 18 februari a.s. staat de zon nog in de onafhankelijke Waterman. Je drang naar vrijheid en onafhankelijkheid is groot en je onderzoekt je visie, je plannen en ideeën. Nu alle planeten weer direct (vooruit) lopen, is het inderdaad een goed moment om daarmee bezig te zijn. Zodra de zon in Vissen gaat lopen, is het wel goed om oude zaken, gedachtenpatronen of mensen die je niet meer dienen, los te laten. Voel wat en wie werkelijk bij je past, en creëer ruimte in je leven, door los te laten. In maart gaat een hoop gebeuren en dan is het goed dat je voorbereid bent, dat je weet wat je wilt, waar je in gelooft en waar je voor wilt gaan.

 

Numerologisch bekeken is februari 2023 een 9-maand. Zoals je in mijn boek Numerologie voor Beginners kunt lezen, is februari dus een uitstekende maand om zaken af te ronden. Letterlijk en figuurlijk op te ruimen. Plaats te maken voor het nieuwe dat in maart gaat plaatsvinden. Dat is dan een 1-maand en ook astrologisch staat er dan een hoop te gebeuren. Neem deze maand dus tijd voor zelfreflectie en volg je hart.

 

Bij februari 2023 hoort tarotkaart IX De Heremiet. Vertrouwen op je eigen wijsheid is deze maand essentieel. Zoek de stilte op deze maand en trek je af en toe alleen terug, zeker wanneer je niet goed (meer) voelt wat goed voor je is of waar je werkelijk naar verlangt. Wordt de ruis in de buitenwereld te groot, richt dan je aandacht naar binnen toe. Innerlijk werk middels meditatie of het trekken van tarotkaarten, het bestuderen van je geboortehoroscoop of persoonlijke getallen kan daar enorm bij helpen!

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS  plus nieuwe data fysieke workshops in 2023!

 

 

 

 

NIEUW! Numerologie voor Beginners

 

Het zal je niet ontgaan zijn… mijn boek Numerologie voor Beginners is uit en nu al een groot succes! Na publicatie heb ik meteen twee keer mijn voorraad mogen aanvullen, dank je wel allemaal!

Ik heb ze weer op voorraad en wil jij inzicht in jezelf of je leven met behulp van getallen, check dan onderstaande linken voor het E-book of de paperback:

 

E-book Numerologie voor Beginners, prijs euro 11,99: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-e-book/

 

Paperback Numerologie voor Beginners, prijs euro 19,95 excl. 4,85 verzendkosten: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-paperback/

 

Let op: bestel je nog op 31 januari 2023, dan krijg je het boek nog GRATIS thuisgestuurd! Klik dan bij verzendopties op 0,00 ophalen bij Het 12e Huis.

Lukt het niet via mobiel of tablet om te bestellen, gebruik dan een laptop of PC.

 

 

NIEUW! Verrijk je Dag

 

 

 

 

Volg jij Het 12e Huis en mij, Esther, altijd graag op Facebook of Instagram met de wekelijkse tarotkaart, de ‘toeval bestaat niet’ weekkaart, de weekendkaarten waar je intuïtief een boodschap uit kunt kiezen of de maand- en jaarhoroscoop voorspellingen op Youtube? Dan is er goed nieuws! Het gaat nog persoonlijker voor je worden!

 

Vanaf 1 februari a.s. ga ik een nieuwe koers varen met het online maandprogramma Verrijk je Dag! Da vind je al deze dagelijkse dosis spirituele inspiratie laagdrempelig en toegankelijk gebundeld op jouw mobiel of tablet met ‘Verrijk je Dag’ door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis.

 

Wil je meer weten en je aanmelden, check dan deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/verrijkjedag/

 

Probeer het een maand uit met een super introductiekorting. Je doet een maand mee voor slechts euro 9,99wanneer je je inschrijft t/m 1 februari 2023! Je meld je aan voor een maand en daarna stopt het maandprogramma automatisch, je zit dus nergens aan vast. Wil je deze toffe kans en korting, gebruik dan bij het afrekenscherm deze kortingscode: FEB23 Meld je je vanaf 2 februari 2023 aan, dan betaal je de reguliere prijs van euro 14,99 per maand.

 

Ik hoop je als nieuwe deelnemer te mogen begroeten bij Verrijk je Dag!

 

 

Nieuwe data en concept fysieke workshops in 2023

 

Naast een groot aanbod online cursussen, gaan er in 2023 ook weer fysieke workshops van start in Brabant. Om iedereen in Nederland en België de kans te geven bij een fysieke workshop aanwezig te kunnen zijn, heb ik het concept van mijn cursussen/workshops veranderd. Graag wil ik ‘kennis opdoen’ combineren met de Bourgondische gastvrijheid van Noord-Brabant en daarom heb ik de Experience-lesdagen bedacht! Een hele zaterdag les in Tarot, Astrologie, Numerologie, Engelen of Intuïtieve Ontwikkeling, volledig verzorgd met lunch, koffie/thee en gratis boek! Allemaal gegeven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis! Heb jij hier interesse in of wil je meer info over prijzen en data, check dan deze link:

https://het12ehuis.nl/themaworkshops-en-overige-cursussen/

 

Ik hoop je in 2023 persoonlijk te ontmoeten op één van deze Experience-lesdagen!

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een inspirerende maand februari toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 maart a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

 

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.