Nieuwsbrief februari 2017 – Waterman

Nieuwsbrief februari 2017 – Waterman

Hallo Astrologie, Tarot en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de maand van de Waterman terecht gekomen! Gedurende deze periode is authenticiteit belangrijk. Je wilt je eigen weg gaan. Doordat planeet Jupiter vanaf 6 februari retrograde (terug) gaat lopen, krijg je de kans om te ontdekken wat jou gelukkig maakt! Waar loop jij warm voor en waar sta jij honderd procent achter? Durf anders te zijn dan de rest. Durf te zijn wie je werkelijk bent. Dat is een mooie uitdaging tijdens de Waterman periode.

Februari is numerologisch een (2+0+1+7+2=12=1+2= 3) 3-maand. Een maand voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om uit te vinden waar jij blij van wordt. Waar en aan wie jij graag je kostbare tijd besteedt. Wat jou uniek en authentiek maakt. Dan kun jij je daar op focussen en naartoe werken. Op die manier kom je dichter bij jezelf te staan en leef je meer vanuit je ware ik.

Tarotkaart III De Keizerin hoort daar ook bij. Laat zien wie je bent! Durf je gevoelens te laten stromen. Durf creatief te zijn! Durf uniek te zijn! Op de hele wereld is er maar één iemand zoals jij. Laat de wereld zien wie dat is. Dan sta je met meer plezier en geluk in het leven. En doe je de wereld ook een groot plezier.

 

Quote voor januari:

“Geweldige dingen komen nooit voort, uit een comfort zone.”

ALGEMEEN NIEUWS

Een nieuw jaar brengt ook vernieuwingen binnen Het 12e Huis met zich mee. Vanaf 1 januari 2017 gaat Het 12e Huis zich meer specialiseren als opleidings- en schrijfhuis. Zo kunnen er bij Het 12e Huis deskundige en boeiende workshops en cursussen gevolgd worden op het gebied van Astrologie, Tarot en Numerologie. Ook voor lezingen over deze drie onderwerpen is Esther van Heerebeek te boeken. Verder zal Het 12e Huis actief blijven op facebook en twitter. En voor het bestellen van persoonlijke geboortehoroscopen kun je natuurlijk ook bij ons terecht. De Almanak en Scheurkalender blijven ieder jaar verschijnen en de horoscopen te lezen in de Flair en Veronica Magazine. De activiteiten op youtube en persoonlijke een-op-een consulten komen helaas wel te vervallen.

Verder is het vanaf nu mogelijk om je online in te schrijven voor een cursus of workshop. Check de agenda van Het 12e Huis en schrijf je meteen in. Zie onze website www.het12ehuis.nl

TAROT NIEUWS

Op zaterdag 18 februari a.s. en 1 juli 2017 vindt er een workshop Tarot voor Beginners plaats in Het 12e Huis te Liempde. In 1 dag maak je kennis met de Rider Waite Tarot. Je leert wat Tarot is, welke andere tarotdecks en orakels er zijn en hoe je ermee kunt werken. Tijdens de workshop komt zowel theorie als praktijk aan bod! Kosten incl. lesmateriaal: euro 65,00. Let op: de workshop gaat definitief door bij minimaal 8 deelnemers. Wil je meer informatie, mail dan naar: esther@het12ehuis.nl. Of schrijf je online in via de website. Graag tot dan! www.het12ehuis.nl/tarot/

ASTROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 24 juni a.s. vindt er een workshop Astrologie voor Beginners plaats in Het 12e Huis te Liempde. In 1 dag maak je kennis met de basis van de astrologie en geboortehoroscopen. Je leert wat astrologie is, wat een geboortehoroscoop is en wat je er mee kunt. Tijdens de workshop komt zowel theorie als jouw eigen geboortehoroscoop aan bod! Kosten incl. lesmateriaal: euro 65,00. De workshop gaat definitief door bij minimaal 8 deelnemers. Wil je meer informatie, mail dan naar: esther@het12ehuis.nl. Of schrijf je online in via de website. www.het12ehuis.nl/astrologie/. Graag tot dan!

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 10 juni a.s. vindt er een Workshop Numerologie plaats bij Het 12e Huis te Liempde. Leer alles over de betekenis van de getallen en wat dat zegt over jou. Je karakter, levensopdracht en persoonlijke jaar komen aan bod. De kosten bedragen euro 65,– en is incl. lesmateriaal en koffie/thee. De dag is van 10.00 – 15.30 uur. De workshop gaat definitief door bij minimaal 8 deelnemers. Opgeven graag online via: www.het12ehuis.nl/numerologie

Graag tot 1 maart 2017!

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.