Nieuwsbrief december 2022 – OPRUIMEN EN AFRONDEN

Nieuwsbrief december 2022 – Het 12e Huis

 

DECEMBER – OPRUIMEN EN AFRONDEN

 

 

Het turbulente jaar 2022 loopt alweer ten einde! De intensieve planeetinvloeden van de afgelopen maanden, gaan zich nu een beetje stabiliseren. Deze Boogschutter-maand vraagt je, om terug te kijken op het afgelopen jaar en voor jezelf te ontdekken wat je goed hebt gedaan en wat goed is gegaan en wat je misschien anders had kunnen doen. Niet als veroordeling naar jezelf toe, eerder als reflectie. Dit stelt je in staat te leren en duidelijkere doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Op 8 december is er een volle maan in Tweelingen, dat kan nog even een onrustige periode zijn. Daarna doet Jupiter in Vissen zijn werk, en is de sfeer een stuk prettiger. Op 29 december gaat Mercurius retrograde lopen, waardoor de jaarwisseling een beetje hectisch kan verlopen. Toch kun je zeker genieten van de feestdagen. Vooral rond Kerst, staan we allemaal onder invloed van mooie planeetcombinaties.

 

Numerologisch bekeken is december 2022 een 9-maand. Dit getal staat voor afronding en opruimen en past heel mooi bij deze laatste maand van het jaar. Zelfreflectie hoort hierbij, maar ook afsluiten en beëindigen. Van projecten of van mensen of situaties die niet meer bij je passen. Ruim op om plaats te maken voor nieuwe dingen, mensen of ontwikkelingen. Ruim letterlijk op in huis of figuurlijk, dan kun je met een schoon huis, frisse blik en lege rugzak het nieuwe jaar tegemoet gaan!

 

Bij de maand december 2022 horen tarotkaarten XVIII De Maan en IX De Kluizenaar. Na zo’n indrukwekkend jaar, kunnen aan het eind van het jaar emoties naar boven komen. Het is goed om dat aan te gaan en te helen, dat is innerlijk opruimen en afronden. Ben er niet bang voor, ook niet voor wat je ziet of hoort op tv, in het nieuws of van mensen om je heen. Blijf bij je eigen gevoel. Vertrouw op je eigen wijsheid, zoals de Kluizenaar dat doet. Daar vind je jouw waarheid en dan loop je altijd de juiste weg. Raak je vertwijfeld of word je angstig, richt je blik dan vaker naar binnen deze maand, via meditatie, creatief bezig zijn of wandelen in de natuur. Neem tijd voor jezelf, juist omdat deze maand zeer druk en onrustig kan zijn.

 

 

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Tarot maandvoorspelling december 2022

Ben jij benieuwd wat jou te wachten staat in december? Op woensdagmiddag 30 november jl. ben ik LIVE geweest op Facebook en Instagram met de tarot maandvoorspelling voor december. Heb je deze live gemist, geen probleem. Je kunt deze terugkijken op de social mediakanalen van Het 12e Huis en op YouTube of terug beluisteren als podcast. Alle linkjes vind je hier: https://het12ehuis.nl/links/

 

Tarot maandvoorspelling per sterrenbeeld op Wendy Online

Wil je weten wat je per sterrenbeeld te wachten staat in december 2022? Lees dan vanaf 1 december a.s. de tarot maandhoroscoop op Wendy Online. Dat kun je via deze link horoscopen op Wendy Online doen.

 

 

Tarot jaarvoorspelling 2023 per sterrenbeeld

Wil je weten wat jouw jaarvoorspelling voor 2023 is? Schrijf je dan GRATIS in voor het LIVE webinar op donderdagmiddag 22 december a.s om 13.30 uur. Dan ga ik per sterrenbeeld de jaarkaart bespreken, zodat je weet wat jou in 2023 te wachten staat. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, schrijf je toch in, dan ontvang je ’s avonds de replay van het webinar. Inschrijven kan via deze link: inschrijven GRATIS webinar

 

 

De Maankalender 2023

 

 

De Maankalender 2023 is verkrijgbaar bij Het 12e Huis. Deze kun je eenvoudig bestellen via deze link: https://het12ehuis.nl/product/de-maankalender-2023/

Leef iedere dag in harmonie met de maan en lees wat wel of juist niet gunstig is om te doen, op het gebied van gezondheid, ontspanning, voeding en tuinieren.

 

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een mooie en feestelijke maand december toe en graag tot de volgende nieuwsbrief op 1 januari a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis


Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.