Nieuwsbrief december 2017 – Boogschutter

Nieuwsbrief december 2017 – Boogschutter

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Interne link

We zijn in de optimistische maand van de Boogschutter terecht gekomen! Door dit vuurteken zijn we ondernemend, sportief en snel enthousiast. Dat kan dan weer leiden tot impulsiviteit en teveel hooi op je vork nemen. Zorg dus in december dat het leuk blijft. Middels de juiste balans! Van 3 tot 22 december gaat planeet Mercurius weer retrograde lopen. Dus reken erop dat niet alle afspraken doorgaan en dat je pakketjes niet altijd op tijd binnenkomen. Ook het openbaar vervoer levert gedurende deze periode wat meer problemen op en je staat helaas vaker in de file. Het zijn wel goede weken om na te denken en plannen te maken. Maar de uitvoering ervan, kun je het beste na 22 december doen.

 

December is numerologisch een (2+0+1+7+12 =31, 3+1 = 4) 4-maand. Het getal 4 is één van de krachtgetallen. We hebben in december dus genoeg kracht en energie. Om je werk goed te doen of je huis op orde te brengen. 4 helpt je ook met je administratie en financiën. Je hebt nu de discipline om er eens goed voor te gaan zitten en een duidelijk overzicht te maken. Handig bij deze, vaak dure, decembermaand. Je weet deze maand orde en structuur aan te brengen in je leven en duidelijke plannen te maken voor 2018. Je bent daarbij goed in staat om je grenzen aan te geven, leiding te nemen en je verantwoordelijkheid te dragen.

 

Tarotkaart IV De Keizer hoort hier deze maand bij. Je bent in december 2017 in staat om jezelf duidelijk en helder uit te drukken. Handig op je werk, maar ook in privé situaties. Je durft je deze maand wat meer te laten zien en je doet wat nodig is. Uitstelgedrag is even verleden tijd. Heb je nog een flinke to do lijst liggen aan het begin van de maand, dan weet je dat tot een goed einde te volbrengen. Je weet veel werk te verzetten.

 

December quote:

“Laat je verleden je beter maken, niet bitter.”

Interne linkInterne link

ALGEMEEN NIEUWS

De Astrologische Almanak 2018 is inmiddels overal verkrijgbaar. Online en in de boekwinkels. Misschien een leuk cadeau idee voor december?

 

De Astrologische Scheurkalender 2018 wordt helaas niet meer uitgegeven op de reguliere manier. Het 12e Huis heeft het daarom in eigen beheer uitgegeven als De Astrologische Jaarkalender 2018 in een handige gids vorm. Het voordeel is dat je in 2018 niet alleen vooruit kunt kijken, maar ook terug kunt bladeren. De jaarkalender is verkrijgbaar via de webshop van Het 12e Huis. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ of via bol.com. Als paperback of e-book. Hier de link naar het e-book: https://www.bol.com/nl/p/de-astrologische-jaarkalender-2018/9200000084219998/?suggestionType=searchhistory

 

Vanaf december 2017 gaat Esther van Heerebeek weer video’s maken op you tube! Zo wordt op 4 december a.s. gestart met de tarotkaart van de dag (dus iedere dag een filmpje!). In de loop van december komen de voorspellingen per sterrenbeeld voor het jaar 2018 erop te staan, in zowel Nederlands als Engels. Verder zal dan weer iedere maand de voorspelling per sterrenbeeld worden gedaan met behulp van de tarot kaarten. Januari 2018 wordt dan de eerste reeks maandvoorspellingen. Naast deze terugkerende video’s, zullen er ook algemene video’s geplaatst gaan worden, met als thema: Wat is een geboortehoroscoop, review boek Astrologie voor Beginners en nog veel meer. Dus abonneer je op het you tube kanaal van Esther van Heerebeek via deze link, en mis niets meer! Klik dan ook rechts op het belletje, dan krijg je een melding wanneer ik weer een nieuwe video gepost heb. https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

Interne link

TAROT NIEUWS

Op dinsdag 3 april 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Tarot volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de Facebookpagina en Twitter de Tarot Weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina van Het 12e Huis of Twitter om niets meer te missen!

Interne link

ASTROLOGIE NIEUWS

Op vrijdag 18 mei 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Astrologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn te bestellen bij Het 12e Huis. Direct via de webshop! In digitale vorm voor euro 35,– per stuk. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina. Ook een leuk en persoonlijk cadeau idee voor december!

Interne link

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op vrijdag 20 april 2018 kun je bij Het 12e Huis een workshop Numerologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

 

Je kunt ook een persoonlijke Numerologische analyse bestellen bij Het 12e Huis. Aan de hand van je geboortedatum en officiële geboortenamen, wordt er een boekje gemaakt van je kwaliteiten, levensopdracht en valkuilen. Voor meer info en bestellen, surf naar www.het12ehuis.nl en klik op Numerologie. Kosten van de analyse: euro 65,–

Interne link

Hele fijne feestdagen toegewenst en graag tot het nieuwe jaar 2018!

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.