Nieuwsbrief april 2023 – EEN SPIRITUELE MAAND

Nieuwsbrief april 2023 – Het 12e Huis

 

April 2023 – EEN SPIRITUELE MAAND

 

 

In maart hebben we met zeer belangrijke astrologische transits te maken gehad. Hier heb ik samen met Corine van Zoelen een podcast over gemaakt: https://open.spotify.com/episode/6AkJ7Ux82o09rRfq9ArbvD?si=1ed5ce8a6a374ffe

 

en er is ook op Nina.be een artikel over verschenen: https://www.hln.be/nina/2-astrologen-voorspellen-dat-de-komende-20-jaar-er-compleet-anders-zullen-uitzien-kan-onrustige-tijd-worden~a04cc462/?fbclid=IwAR3q-_p-YWgNnL-WMc8bM5dZ2bLOrP_XRUWi22AiovLcQexQE0d2VWMZBDA.

 

Via bovenstaande linkjes kun je deze nogmaals teruglezen of beluisteren.

 

April is wat heftige transits betreft een stukje rustiger. We komen in ogenschijnlijk rustiger vaarwater terecht. Toch is niets minder waar. De uitwerking van de maart-transits gaan nu langzaam maar zeker vormkrijgen, zowel in je eigen leven als in de wereld. De belangrijkste transit in april, is de retrogradegang van Mercurius vanaf 21 april t/m 15 mei en dan kan er plots weer van alles de revue passeren (ook wereldwijd) wat wellicht stil ‘leek’ te staan aan vernieuwing of transformaties. De tweede (!) nieuwe maan in Ram op 20 april, geeft aan dat er een tweede ronde komt, een tweede kans om vernieuwingen in je leven aan te brengen.

 

Numerologisch bekeken is april 2023 een 11-maand. Dat betekent vaak innerlijke onrust. Je focus naar binnen richten, naar je hart, is deze maand essentieel om dicht bij jezelf te blijven en niet te veel uit balans te raken door wat er in de buitenwereld gebeurt. Je intuïtie is deze maand onder invloed van spiritueel getal 11 ijzersterk, daar mag je op bouwen en vertrouwen.

 

Bij april 2023 hoort tarotkaart XI Kracht. Dit betekent dat april een uitdagende maand kan worden. Het vergt de nodige kracht en doorzettingsvermogen om je levenspad verder te bewandelen. Streng zijn voor jezelf of jezelf veroordelen is dan geen goede keus. Deze kaart vraagt je liefdevol je uitdagingen aan te gaan, met compassie, begrip en vooral liefde voor jezelf. Je doet je best met alles wat je weet en ooit hebt ervaren, meer kun je niet doen. En dat is meer dan voldoende. Word je daar nog meer bewust van.

 

Ik vertel in de april-editie van het online maandprogramma Verrijk je Dag in een video uitgebreid over alle ontwikkelingen in april 2023. Wil jij ook dagelijks op de hoogte gehouden worden van tarot, astrologische of numerologische invloeden, doe dan mee met het maandprogramma Verrijk je Dag. Meer informatie hierover, vind je verderop in deze nieuwsbrief. Aanmelden kan nog t/m 4 april.

 

HET 12e HUIS NIEUWS

 

 

Verrijk je Dag – doe mee in april 2023!

 

 

Wil je iedere dag graag een reflectiemomentje voor jezelf? Weer even intunen op je spirituele kanaal? Middels een dagkaart, planeetinvloed uitleg of tarot maandvoorspelling door astrologe Esther van Heerebeek? Of meer weten over alle astrologische ontwikkelingen in april? Dan is het online maandprogramma Verrijk je Dag echt iets voor jou! Eenvoudig via de Telegram app op je mobiel of tablet.

 

Je kunt je t/m 4 april a.s. aanmelden voor de maand april 2023 en wanneer je voor de kwartaal of halfjaar optie kiest, ontvang je er GRATIS het e-book Tarot voor Beginners of Numerologie voor Beginners bij, t.w.v. 11,99 of 23,98! Je kunt al voor 12,00 per maand meedoen!

 

Enkele reacties van deelnemers Verrijk je Dag – maart 2023:

 

‘Ik kan het iedereen aanbevelen. Heel leuk niet te lang, Iedere dag even paar minuutjes voor jezelf’

 

‘Wil dolgraag doorgaan met Verrijk je dag, want het zit boordevol dagelijkse Inspiratie.’

 

Wil je meer weten en je aanmelden, check dan deze link: https://www.het12ehuisacademie.nl/verrijkjedag/

 

Ik hoop je als nieuwe deelnemer te mogen begroeten bij Verrijk je Dag!

 

 

Numerologie voor Beginners

 

Mijn boek Numerologie voor Beginners is uit en nu al een groot succes! Dank je wel allemaal! Ik hoop dat je er veel inzichten en leesplezier uit haalt.

 

Wil jij inzicht in jezelf of je leven met behulp van getallen, check dan onderstaande linken voor het E-book of de paperback:

 

E-book Numerologie voor Beginners, prijs euro 11,99: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-e-book/

 

Paperback Numerologie voor Beginners, prijs euro 19,95 excl. 4,85 verzendkosten: https://het12ehuis.nl/product/numerologie-voor-beginners-paperback/

 

 

Data Experience-lesdagen in 2023 – meld je nu alvast aan voor Astrologie

 

 

Naast een groot aanbod online cursussen, gaan er in 2023 ook weer fysieke workshops van start in Brabant. De Experience-lesdagen! Een hele zaterdag les in Tarot, Astrologie, Numerologie, Engelen of Intuïtieve Ontwikkeling, volledig verzorgd met lunch, koffie/thee en gratis boek! Allemaal gegeven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis!

 

De eerstvolgende Experience-lesdag is de Astrologie dag en vindt bij voldoende deelnemers plaats op zaterdag 17 juni a.s. van 10.00 – 16.00 uur. Meld je aan via: esther@het12ehuis.nl

 

Heb jij hier interesse in of wil je meer info over prijzen en data, check dan deze link:

https://het12ehuis.nl/themaworkshops-en-overige-cursussen/

 

Ik hoop je in 2023 persoonlijk te ontmoeten op één van deze Experience-lesdagen!

Alle linkjes en social mediakanalen die benoemd zijn in deze nieuwsbrief, vind je hier overzichtelijk terug: https://www.het12ehuis.nl/links/

 

Heb je over één (of meerdere) nieuwtjes in deze nieuwsbrief nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

Ik wens je een spirituele maand april toe en graag tot de volgende nieuwsbrief rond 1 mei a.s.!

 

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.