Voorspellingen per sterrenbeeld voor 2017!

Bekijk jouw voorspelling voor 2017 via youtube!

 

VOORSPELLINGEN PER STERRENBEELD VOOR HET JAAR 2017!

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4rHfD-YTMTCkjrNq3hZDDkOOgb7ppBiF

 

Klik op bovenstaande link en kijk wat jou in 2017 te wachten staat! Voor ieder sterrenbeeld is er een apart filmpje gemaakt.

 

Het 12e Huis wenst je hele fijne feestdagen en een spetterend 2017! En dank voor het enthousiasme en vertrouwen in ons in 2016.

 

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

 

Praktische informatie:

Tussen 23 december 2016 en 2 januari 2017 is Het 12e Huis gesloten.

 

Online afspraken kunnen gemaakt worden via deze website. Ook alvast voor 2017.

 

De astrologische almanak 2017 is nog in diverse winkels te koop en via bol.com. Bij Het 12e Huis is dit boek helaas uitverkocht.

 

De astrologische scheurkalender 2017, Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners zijn wel nog verkrijgbaar via Het 12e Huis.

 

Geen nieuws meer missen van Het 12e Huis? Schrijf je dan gratis in voor de maandelijkse nieuwsbrief op de homepage van deze website.

 

Of vind de facebook pagina Het 12e Huis leuk!

 

st.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.