Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2016

Nieuwsbrief Het 12e Huis – december 2016

 

NIEUWSBRIEF

December 2016

December is astrologisch bekeken, grotendeels, de maand van de Boogschutter. Dit beweeglijke vuurteken maakt ons actiever, ondernemender en enthousiaster dan tijdens de Schorpioen periode. Het is voor ons allemaal een perfecte periode om alvast na te gaan denken over het volgende jaar. Wat zijn je doelen in 2017 en hoe kun je die bereiken? Ga voor haalbare zaken en neem niet teveel hooi op je vork.

Numerologisch bekeken is december 2016 een 3-maand. (2+0+1+6+1+2 = 12, 1+2= 3).

Tijdens een 3-maand, is het vooral genieten geblazen! En dat komt mooi uit tijdens de feestdagen. Genieten van je gezin, familie of heerlijk eten en drinken. Maar ook creativiteit valt onder de eigenschappen van het getal 3. Dat helpt je mooie surprises te maken of je huis sfeervol te versieren voor de Kerst.

Tarotkaart III De Keizerin hoort hierbij. Zij laat zien hoe je moet genieten van alles wat het leven mooi, lekker en bijzonder maakt! Durf jezelf in december te laten gaan en ben niet te streng voor jezelf. Maak tijd vrij voor de dingen die je leuk vindt en omring je met mensen waar je blij van wordt. Dan staat je een prachtige laatste maand van het jaar te wachten!

 

Quote voor december:

“Als ie niet open gaat, is het niet jouw deur.”

ALGEMEEN NIEUWS:

Het Margriet Winter Festival 2016 zit erop! Het waren intensieve dagen voor Het 12e Huis, maar we hebben veel inspirende en enthousiaste mensen mogen ontmoeten tijdens de workshops. En daar kijken we met veel plezier op terug. Er waren ook veel prijzen weg te geven. Wil je weten of jij een van de winnaressen bent? Ga dan naar de facebook pagina van Het 12e Huis en kijk of jouw naam ertussen staat. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Je prijs komt z.s.m. naar je toe. Behoor je niet tot de gelukkigen? De Astrologische Almanak 2017 en Astrologische Scheurkalender 2017 zijn nog steeds overal verkrijgbaar! Ze kosten respectievelijk 14,95 en 14,50. Wil je een gesigneerd exemplaar via Het 12e Huis bestellen? Dat kan via esther@het12ehuis.nl. Dan komen er wel nog verzendkosten bij. Binnenkort zal dit automatisch gaan via mijn nieuwe webshop www.het12ehuis.nl.

Op mijn facebook pagina @Het 12e Huis (let op: voorheen @praktijkesthervanheerebeek) post ik iedere maandag een tarot weekkaart met uitleg. Deze kaart geeft een tendens aan voor de week die volgt. Het kan je inzicht en advies geven. Wil je dat niet missen? Vind dan snel mijn pagina leuk op facebook!

Het 12e Huis is daarnaast ook op youtube actief! Iedere maand post ik een of meerdere filmpjes met een voorspelling voor de komende maand. December 2016 staat er vanaf 2 december op! Klik op onderstaande link om naar mijn kanaal te gaan. Vind je het leuk? Dan zou het fijn zijn als je je abonneert op mijn kanaal. Ik post het overigens ook mijn facebookpagina Het 12e Huis, Linkedin en op Twitter @estherastro.

Link naar mijn youtube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

Verder is het vanaf nu mogelijk om online afspraken te maken voor een consult Astrologie, Tarot of Numerologie! Check de agenda van Het 12e Huis en plan meteen je afspraak. Zie deze website www.het12ehuis.nl

TAROT NIEUWS:

Op zaterdag 10 december a.s. vindt er een workshop Tarot voor Beginners plaats in Het 12e Huis te Liempde. In 1 dag maak je kennis met de Rider Waite Tarot. Je leert wat Tarot is, welke andere tarotdecks en orakels er zijn en hoe je ermee kunt werken. Tijdens de workshop komt zowel theorie als praktijk aan bod! Kosten incl. lesmateriaal: euro 65,00. Wil je meer informatie of je opgeven, mail dan naar: esther@het12ehuis.nl. Of schrijf je online in via de website. Graag tot dan!

ASTROLOGIE NIEUWS:

Nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan een

 

Persoonlijke geboortehoroscoop! Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Kosten vanaf euro 17,50. Bestelling plaatsen of meer informatie? Check mijn website, onder “Astrologie”. Of mail me via: esther@het12ehuis.nl. Binnenkort gemakkelijk te bestellen via mijn webshop www.het12ehuis.nl.

NUMEROLOGIE NIEUWS:

Op zaterdag 4 februari a.s. vindt er een Workshop Numerologie plaats bij Het 12e Huis te Liempde. Leer alles over de betekenis van de getallen en wat dat zegt over jou. Je karakter, levensopdracht en persoonlijke jaar komen aan bod. De kosten bedragen euro 65,– en is incl. lesmateriaal en koffie/thee. De dag is van 10.00 – 15.30 uur. Opgeven graag via: esther@het12ehuis.nl voor 25 januari 2017. Of schrijf je online in via deze website.

Het consult Numerologie is populair! Aan de hand van je geboortedatum en geboortenamen maak ik een numerologische analyse voor je. En daar maak ik een boekje van. Hierin kun je lezen wat je levensopdracht is, wat je talenten en valkuilen zijn en wat je het komende jaar aan thema’s kunt verwachten. Wil je een afspraak maken voor een Numerologie consult in Liempde? Of wil je dit per post ontvangen? Of het consult via Skype of Facetime doen? Mail me dan via: esther@het12ehuis.nl. Kosten consult met persoonlijk boekje: euro 65,–.

Graag tot januari 2017!

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.