Nieuwsbrief november 2016 – Schorpioen

Nieuwsbrief november 2016 – Schorpioen

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

We zijn in de maand van de mysterieuze Schorpioen terecht gekomen. Wanneer we onder invloed van dit teken staan, ontgaat ons niets! We duiken de diepte in en onderzoeken alles wat we boven water willen halen. De Schorpioen is een intens teken, dat niet van half werk houdt. En zo zullen wij deze maand ook wat meer zijn. Loslaten is lastig voor dit teken. Waar ze zich in vastbijten, laten ze niet zomaar los. En daar kunnen we met z’n allen een beetje last (en profijt!) van hebben deze maand!

 

Numerologisch bekeken is november 2016 een 2-maand. (2+0+1+6+11 = 20, 2+0= 2).

 

Tijdens een 2-maand staan relaties centraal. Niet alleen met onze partner, maar ook met collega’s, vrienden of familieleden. En natuurlijk de relatie met onszelf. Al deze relaties mogen deze maand wat meer de aandacht krijgen. Ook je gevoelens en emoties mogen meer onder de loep genomen worden. En waar nodig, geheeld worden. In een 2-maand zijn we ons vaak meer bewust van wat in onze innerlijke wereld afspeelt. En dat mag nu naar de oppervlakte komen. Spreek je uit en deel wat je voelt. Daarmee schep je veel meer ruimte voor jezelf en voor anderen. En wordt de band met dierbaren veel hechter.

 

Tarotkaart II De Hogepriesteres hoort hierbij. Ook zij geeft aan dat je aandacht mag schenken aan je gevoelsleven. Ook je dromen kunnen deze maand intenser zijn en een boodschap voor je hebben. Heb wat meer geduld en wacht rustig af. De antwoorden zullen tot je komen. Wanneer jij en de tijd er rijp voor zijn. Je mag je intuïtie deze maand eens wat serieuzer nemen. Dat zal je naar het juiste pad en alle antwoorden leiden!

 

Quote voor november:

“Moeilijke wegen leiden vaak tot prachtige bestemmingen.”

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.