Nieuwsbrief oktober 2016 – Weegschaal

Nieuwsbrief oktober 2016 – Weegschaal

 

Praktijk Esther van Heerebeek

Consulten Cursussen Workshops – Tarot Numerologie Astrologie

 

NIEUWSBRIEF

oktober 2016

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Welkom in de vernieuwende maand oktober! Voor iedereen die mijn youtube filmpjes volgt per sterrenbeeld, weet inmiddels dat oktober 2016 voor iedereen een nieuw begin in petto heeft! En dat terwijl we in de Weegschaal maand terecht zijn gekomen! Dat wordt soms wikken en wegen! En twijfelen over de juiste keuze. Laat je daar echter niet door tegenhouden. Durf de sprong te wagen en volg je hart!

 

Numerologisch bekeken is oktober 2016 dus een 1-maand. (2+0+1+6+1 = 10, 1+0= 1). Een prima maand om met iets nieuws te beginnen! Je ideeën en plannen in de praktijk te brengen. Alles waar je de laatste maanden mee bezig bent geweest kan nu gerealiseerd gaan worden. Daar is wel moed, initiatief en daadkracht voor nodig. Gelukkig zijn dat de eigenschappen die bij het getal 1 horen. Je wordt hier in oktober volop in gesteund!

 

Tarotkaart I De Magiër hoort hier deze maand eveneens bij. En dat sluit volledig aan bij deze vernieuwende energie. Je hebt alles in je om een succes van jezelf en je plannen te maken! Zolang je maar vertrouwen in jezelf blijft behouden en je inspiratie volgt. Durf de leiding over jezelf, je job, je relatie of je leven te nemen. Op ieder vlak van je leven, waar vernieuwing gewenst is. Zet de eerste stap en dan zelf het succes vanzelf volgen.

 

Quote voor oktober:

“Wanneer vertrouwde zekerheden wegvallen, weet dan dat je op de goede weg bent!”

 

ALGEMEEN NIEUWS

Mijn Astrologische Almanak 2017 en Astrologische Scheurkalender 2017 zijn inmiddels overal verkrijgbaar! Ze kosten respectievelijk 14,95 en 14,50. Wil je een gesigneerd exemplaar via mijn praktijk bestellen? Dat kan via esther@het12ehuis.nl. Dan komen er wel nog verzendkosten bij.

 

Ook Praktijk Esther van Heerebeek gaat zich deze maand volledig vernieuwen! Zo komt er een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website! Houd mijn facebook pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws! Binnenkort zal ik alvast de nieuwe naam onthullen!

 

En dan nog een nieuwtje… vers van de pers… Praktijk Esther van Heerebeek zal 7 dagen lang aanwezig zijn tijdens het Margriet Winter Festival in de jaarbeurs te Utrecht van 18 t/m 24 november a.s.! Tijdens deze beurs, geef ik dagelijks, gratis, een drietal workshops: Ontdek Astrologie! Ontdek Tarot! Ontdek Numerologie! Ik hoop je dan in het Happy & Healthy plein, hal 1 te mogen ontmoeten!

 

Op mijn facebook pagina Praktijk Esther van Heerebeek post ik iedere maandag een tarot weekkaart met uitleg. Deze kaart geeft een tendens aan voor de week die volgt. Het kan je inzicht en advies geven. Wil je dat niet missen? Vind dan snel mijn pagina leuk op facebook!

 

Praktijk Esther van Heerebeek is daarnaast ook op youtube actief! Iedere maand post ik filmpjes met een astro-tarot voorspelling voor de komende maand per sterrenbeeld. Oktober 2016 staat er weer op! Klik op onderstaande link om naar mijn kanaal te gaan. Vind je het leuk? Dan zou het fijn zijn als je je abonneert op mijn kanaal. Ik post het overigens ook mijn facebookpagina Praktijk Esther van Heerebeek, Linkedin en op Twitter @estherastro.

 

Link naar mijn youtube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

 

TAROT NIEUWS

Bij Praktijk Esther van Heerebeek kun je terecht voor consulten Tarot. Zowel in Liempde (Noord-Brabant) als via Skype of Facetime. Handig wanneer je niet in de buurt woont of geen reistijd wilt. Tijdens het consult van ongeveer een uur, kijken we samen naar wat je bezighoudt of je kunt een jaarlegging laten doen. Kosten 65,–. Een afspraak maken? Graag via e-mail: esther@het12ehuis.nl.

 

Op zaterdag 10 december a.s. vindt er een workshop Tarot voor Beginners plaats in mijn praktijk te Liempde. Mits er voldoende aanmeldingen zijn. In 1 dag maak je kennis met de Rider Waite Tarot. Je leert wat Tarot is, welke andere tarotdecks en orakels er zijn en hoe je ermee kunt werken. Tijdens de workshop komt zowel theorie als praktijk aan bod! Kosten incl. lesmateriaal: euro 65,00. Wil je meer informatie of je opgeven, mail dan naar: esther@het12ehuis.nl. Graag tot dan!

 

Ook starten weer nieuwe cursussen Tarot voor Beginners in het najaar van 2016. Ook in de avonduren! De planning is klaar. Klik op onderstaande link voor de nieuwe data.

 

ASTROLOGIE NIEUWS

Er starten weer nieuwe cursussen Astrologie voor Beginners in het najaar van 2016. Ook in de avonduren! De planning is klaar. Klik op onderstaande link voor de nieuwe data.

 

Persoonlijke geboortehoroscopen in readervorm zijn eveneens via mijn praktijk verkrijgbaar. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook de spirituele variant. Kosten vanaf euro 17,50. Bestelling plaatsen of meer informatie? Check mijn website, onder “Astrologie”. Of mail me via: esther@het12ehuis.nl.

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op dinsdag 29 november a.s. vindt er (bij voldoende aanmeldingen) een Workshop Numerologie plaats in mijn Praktijk te Liempde. Leer alles over de betekenis van de getallen en wat dat zegt over jou. Je karakter, levensopdracht en persoonlijke jaar komen aan bod. De kosten bedragen euro 65,– en is incl. lesmateriaal en koffie/thee. De dag is van 10.00 – 15.30 uur. Opgeven graag via: esther@het12ehuis.nl voor 20 november a.s.

 

Het consult Numerologie is populair! Aan de hand van je geboortedatum en geboortedatum maak ik een numerologische analyse voor je. En daar maak ik een boekje van. Hierin kun je lezen wat je levensopdracht is, wat je talenten en valkuilen zijn en wat je het komende jaar aan thema’s kunt verwachten. Wil je een afspraak maken voor een Numerologie consult in Liempde? Of wil je dit per post ontvangen? Of het consult via Skype of Facetime doen? Mail me dan via: astro.evh@gmail.com. Kosten consult met persoonlijk boekje: euro 65,–.

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.