Nieuwsbrief juni 2016 – Tweelingen

Nieuwsbrief juni 2016 – Tweelingen

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

 

Welkom in de maand van de veelzijdige Tweelingen! In juni zijn we meer gesteld op sociale contacten en luchtige gesprekken met mensen om ons heen. Een feestje is deze maand altijd welkom! Mercurius is eind mei weer direct (vooruit) gaan lopen, waardoor we weer meer op de buitenwereld gericht zijn. Op 29 juni gaat planeet Mars eveneens direct (vooruit) lopen, waardoor we er ook nog een flinke dosis energie en activiteit aan toe kunnen voegen. Planeet Neptunus gaat op 13 juni echter juist retrograde (teruglopen). Door deze invloed gaan we wat meer dagdromen of juist ’s nachts meer dromen. Voor je gevoel verlopen de dagen een beetje chaotischer dan anders en je kunt wat angstiger of paniekeriger zijn. Of het is in deze periode lastiger om hoofdzaken van bijzaken te scheiden.

 

Numerologisch bekeken is juni 2016 een 6-maand. (2+0+1+6+6 = 15, 1+5= 6). De kans is groot, dat je in juni voor bepaalde keuzes komt te staan. Dit kan met je werk of met je persoonlijke relaties/vriendschappen te maken hebben. Hoe dan ook, volg de keuze van je hart! Je gevoel is de leidraad deze maand. Wanneer je dat volgt, komt alles in een harmonieuzer vaarwater terecht. En dat is waar je deze maand, diep van binnen, naar verlangt. Rust, balans en harmonie.

 

Tarotkaart VI De Geliefden

 

Tarot kaart VI De Geliefden sluit daar naadloos op aan. Je geliefde(n) staat of staan centraal. Kies mensen om je heen waar je blij van wordt. Die je laten lachen of energie geven. Dat helpt jou om alles in een positiever daglicht te zien. En je gevoel weer in balans te brengen. Ben verder ook eens wat liever voor jezelf! Behandel jezelf zoals je dat voor je beste vriend(in), kind of partner zou doen. Je hart heeft in juni wat extra warmte en aandacht nodig. Schenk jezelf dat!

 

Quote voor juni:

“Sommige mensen komen op je pad en veranderen je hele richting!”

 

ALGEMEEN NIEUWS

Wekelijks zijn mijn horoscopen te lezen in Veronica Magazine, Flair België en in de Nederlandse Flair. Zo blijf je wekelijks op de hoogte van jouw voorspellingen.

 

In de zomer verschijnen zomerhoroscopen van mijn hand in Grazia en Flair.

 

Op mijn facebook pagina Praktijk Esther van Heerebeek post ik iedere maandag een tarot weekkaart met uitleg. Deze kaart geeft een tendens aan voor de week die volgt. Het kan je inzicht en advies geven. Wil je dat niet missen? Vind dan snel mijn pagina leuk op facebook!

 

Praktijk Esther van Heerebeek is daarnaast ook op youtube actief! Iedere maand post ik filmpjes met een astro-tarot voorspelling voor de komende maand per sterrenbeeld. Juni 2016 staat er al op! Klik op onderstaande link om naar mijn kanaal te gaan. Vind je het leuk? Dan zou het fijn zijn als je je abonneert op mijn kanaal. Ik post het overigens ook mijn facebookpagina Praktijk Esther van Heerebeek en op Twitter @estherastro.

 

Link naar mijn youtube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCovcRa-Hrr4bvX1rTww4vTQ

 

TAROT NIEUWS

Bij Praktijk Esther van Heerebeek kun je terecht voor consulten Tarot. Zowel in Liempde (Noord-Brabant) als via Skype of Facetime. Handig wanneer je niet in de buurt woont of geen reistijd wilt. Tijdens het consult van ongeveer een uur, kijken we samen naar wat je bezighoudt of je kunt een jaarlegging laten doen. Kosten 65,–. Een afspraak maken? Graag via e-mail: esther@het12ehuis.nl.

 

Op dinsdagochtend 13 en 20 september a.s. vindt er weer een workshop Tarot voor Beginners plaats in mijn praktijk te Liempde. In 2 ochtenden maak je kennis met de Rider Waite Tarot. Je leert wat Tarot is, welke andere tarotdecks en orakels er zijn en hoe je ermee kunt werken. Tijdens de workshop komt zowel theorie als praktijk aan bod! Kosten incl. lesmateriaal: euro 65,00. Wil je meer informatie of je opgeven, mail dan naar: astro.evh@gmail.com. Graag tot dan!

 

ASTROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 10 september a.s. vindt er een Workshop Astrologie voor Beginners plaats in Liempde. Wil je leren hoe je een geboortehoroscoop moet lezen en duiden, dan is dit de workshop voor jou. Maak kennis met de 12 sterrenbeelden, de huizen, planeten en aspecten. En ontdek wie je bent! Kosten 65,–, incl. lesmateriaal en koffie/thee. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers en is van 10.00 – 16.00 uur. Opgeven graag via: esther@het12ehuis.nl. Voor 1 september a.s.

 

Persoonlijke geboortehoroscopen in readervorm zijn eveneens via mijn praktijk verkrijgbaar. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook de spirituele variant. Kosten vanaf euro 17,50. Bestelling plaatsen of meer informatie? Check mijn website, onder “Astrologie”. Of mail me via: esther@het12ehuis.nl.

 

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op dinsdag 19 juli a.s. vindt er weer een Workshop Numerologie plaats in mijn Praktijk te Liempde. Leer alles over de betekenis van de getallen en wat dat zegt over jou. Je karakter, levensopdracht en persoonlijke jaar komen aan bod. De kosten bedragen euro 65,– en is incl. lesmateriaal en koffie/thee. De dag is van 09.30 – 15.30 uur. Opgeven graag via: esther@het12ehuis.nl voor 10 juli a.s.

 

Het consult Numerologie is populair! Aan de hand van je geboortedatum en geboortedatum maak ik een numerologische analyse voor je. En daar maak ik een boekje van. Hierin kun je lezen wat je levensopdracht is, wat je talenten en valkuilen zijn en wat je het komende jaar aan thema’s kunt verwachten. Wil je een afspraak maken voor een Numerologie consult in Liempde? Of wil je dit per post ontvangen? Of het consult via Skype of Facetime doen? Mail me dan via: esther@het12ehuis.nl. Kosten consult met persoonlijk boekje: euro 65,–.

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.