Nieuws over Het 12e Huis!

Nieuws over Het 12e Huis!

Gisteravond, 16 oktober om 20.02 uur precies, ging de Wassende Maan fase van start (ook wel Eerste Kwartier genoemd). Tijdens deze fase borduren we voort op de Nieuwe Maan van 9 oktober jl. Het is een goede periode om in op te bouwen. Te versterken en in je kracht te gaan staan. Om in actie te komen en te groeien en ontwikkelen.

Tijdens mijn “Nieuwe Maan” bericht van vorige week heb ik jullie (hopelijk!) nieuwsgierig gemaakt wat betreft nieuws over Het 12e Huis. Dat is terecht, want er gaan fantastische nieuwe dingen gebeuren. Ik had beloofd een tipje van de sluier op te lichten. Dat doe ik nu:

Vanaf januari 2019 is Het 12e Huis weer volledig terug! En hoe!

Na een periode van 1,5 jaar herstellen, bezinnen, opnieuw de balans vinden en terug in verbinding komen, heeft Het 12e Huis zich weer opnieuw uitgevonden.

Vanaf januari 2019 wordt er weer gestart met consulten, cursussen en workshops. “Gouwe ouwen” staan weer op de agenda: zoals de cursus Tarot voor Beginners en de Workshop Numerologie, maar ook veel nieuwe trainingen komen op het programma te staan. Ook zal per 1 november 2018 weer maandelijks een nieuwsbrief verschijnen. Met een agenda en relevant nieuws.

Er komt voor ieder wat wils: voor de startende cursist tot de wat meer ervaren tarotisten, astrologen en numerologen onder ons!

Het 12e Huis is nu volop bezig met alle voorbereidingen ervan. En er zit nog meer spetterend nieuws aan te komen…. maar dat bewaar ik voor de Volle Maan!! Op 24 oktober a.s.

Houd deze website, mijn LinkedIn berichten, mijn facebookpagina en het instagram account van #estherastro75 in de gaten! Daar vind je steeds weer het laatste nieuws… je gaat niet teleurgesteld worden!

https://www.instagram.com/estherastro75/

Tot snel!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.