NIEUW! Gratis e-book

Nieuw! Gratis e-book Inzicht in jouw jaar

 

Ja je leest het goed! 

Je kunt nu het gratis e-book Inzicht in jouw jaar van astrologe Esther van Heerebeek aanvragen! Met dit e-book krijg je een prachtige tool in handen om via de numerologie eenvoudig je persoonlijke jaargetal te berekenen. Helemaal gratis!

Waarom zou je dat doen? 

Door te weten in welk persoonlijk numerologisch jaar jij zit (je hebt alleen je geboortedatum nodig om dit eenvoudig te kunnen berekenen!) kun je meer voorbereid zijn op de ontwikkelingen, tendensen, kansen en mogelijkheden die dat jaar van toepassing zijn. Je ontdekt waar je kansen liggen, je mogelijkheden en wat wel en geen goed plan is om dat betreffende jaar te doen. Het geeft je inzicht en handvaten om zoveel mogelijk uit je jaar te halen. En het mooie is, je kunt het voor jezelf berekenen maar ook voor iemand anders! Je man, je zus, je kind of je collega. Je kunt toekomstige jaren berekenen, maar ook reflecteren op voorgaande jaren. Inzicht in jezelf en je leven helpt je te worden wie je werkelijk bent.

Dus, vraag vandaag nog jouw GRATIS exemplaar aan van het e-book Inzicht in jouw jaar van Esther van Heerebeek!

Klik op de link om naar de aanvraag pagina te gaan: https://www.het12ehuis.nl/gratis-e-book-inzicht-in-jouw-jaar-e-book-inzicht-in-jouw-jaar/

Fijne dag nog!

Astrologe Esther van Heerebeek
Het 12e Huis

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.