NIEUW! De 12e Huiskamer i.s.m. Oorspronkeling

NIEUW! De 12e Huiskamer i.s.m. Oorspronkeling

 

Het 12e huis presenteert De 12e huiskamer  

Een gezellige ontmoetingsmoment om je nieuwsgierigheid naar spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling te bevredigen. Jij bent uitgenodigd om op 14 februari aan te schuiven aan de grote tafel! Ontmoet andere geïnteresseerden uit Liempde en daarbuiten, trek bij mij een tarot-kaart en maak kennis met de mini-behandelingen van onze Special Guests. Het belooft een heerlijke middag te worden.

Ben je al een tijdje benieuwd of er nou meer is tussen hemel en aarde? Wil je weten wat bedoeld wordt met ‘alles is één’? Vraag jij je regelmatig af hoe jij je persoonlijk verder kan ontwikkelen?

UITNODIGING

In de 12e Huiskamer nodigt Esther jou uit om aan te schuiven voor een kop koffie of thee en van alles te beleven op het gebied van spiritualiteit. Praat en doe jij ook mee?

SPECIAL GUESTS

Speciaal voor deze primeur zijn ook Bas en Jacobien van Oorspronkeling aanwezig. Ervaar hun minihealing- of hypnose behandeling en laat je innerlijke blokkades los.

Het ontstaan van de 12e huiskamer

De vaste bezoekers van mijn winkel weten dat ik niets liever doe dan anderen meenemen in de wereld van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Het liefst doe ik dit aan de grote tafel achter in de winkel. Onlangs zaten Bas en Jacobien van Oorspronkeling aan mijn tafel en we ontdekten dat we die liefde voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling delen. Zo ontstond het idee om deze liefde met nog meer mensen. Een korte brainstorm later en het idee voor de 12e Huiskamer was geboren. Een gemoedelijk moment om vragen te stellen, je verhalen te delen en nieuwe ervaringen op te doen.

De primeur

Welke dag is nou mooier om die liefde te delen dan – je raadt het al – Valentijnsdag? Op 14 februari tussen 13u en 16u nodig ik je uit om langs te komen in de 12e Huiskamer. Special Guests tijdens deze primeur zijn Bas en Jacobien van Oorspronkeling. In een mini-behandeling laten ze je ervaren hoe eenvoudig het is om een innerlijke blokkade los te laten, of om belemmerende banden tussen jou en een ander persoon op te lossen.

Schrijf je nu in

Wil je zelf een mini-behandeling van Oorspronkeling meemaken, midden in het 12e Huis? Schrijf je dan door een mailtje te sturen naar esther@het12ehuis.nl met je naam en je gewenste behandeling. Wie weet ben jij de gelukkige! Liever eerst even toekijken? Dat mag ook.

Over Oorspronkeling 

Vraag je jezelf regelmatig af: ‘Is dit alles?’, dan zeggen ze bij Oorspronkeling: ‘Nee.’

Door hun eigen intenste processen (zoals een burn out en een intens ziekenhuistraject van hun kindje) kwamen ze er achter wat er allemaal mogelijk is met energiewerk. Ze ontdekten hun eigen talenten om mensen te helpen hun innerlijke blokkades op te lossen met transformatie coaching-, healing- en hypnosetechnieken.

Sinds 2019 doen ze dit professioneel in hun eigen bedrijf. Ze roepen mensen op om ook Oorspronkeling te worden. ‘Vind je eigen oorsprong, los je innerlijke blokkades op die je tegenkomt in dit proces en leef een leuker, makkelijker, waardevoller en zinvoller leven.’

Jacobien en Bas praten graag over spiritualiteit en energiewerk op een nuchtere en toegankelijke manier. Ze delen hun ervaring, kennis en kunde graag met jou.

Graag tot in februari bij Het 12e Huis, Raadhuisplein 5 in Liempde!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.