Maankalender, Maanagenda en Tarotagenda zijn vanaf NU verkrijgbaar!

Maankalender, Maanagenda en Tarotagenda zijn vanaf NU verkrijgbaar!

 

Eindelijk is het zover! De Maankalender 2021, De Maanagenda 2021, De Tarotagenda 2021 en de Astrologische Agenda 2021 zijn uit! En allemaal verkrijgbaar bij Het 12e Huis! In de winkel en in de webshop. En dat is nog niet alles. Er zijn een paar toffe acties die je niet mag missen en vanaf nu kun je op ieder gewenst moment starten met de online beginners cursus Verrijk je leven met Tarot. Lees dus snel verder…….

DE MAANKALENDER 2021

In deze maankalender lees je hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in de Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt. In deze maankalender 2021 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2020 in harmonie met de maan te leven.

Prijs is 15,95 en te bestellen via de webshop van Het 12e Huis: Bestellen Maankalender 2021

Ook is de compacte Maanagenda 2021 weer verkrijgbaar. Prijs:12,95. Handig voor in je tas! Meer info en bestellen kan hier: Bestellen Maanagenda 2021

Wil jij ook meer gaan leven in harmonie met de maan? Op 16 november start er een nieuwe online cursus Verrijk je leven met de Maan. Vergeet ook niet de GRATIS Volle Maan meditatie aan te vragen, die je bij iedere volle maan kunt beluisteren. Deze Volle Maan Meditatie vraag je hier aan: Aanvragen GRATIS Volle Maan Meditatie

Voor de astrologie liefhebbers is er ook een Astrologie agenda 2021. Prijs: 13,50. Eveneens in handig pocket formaat. Meer info en bestellen kan hier: Bestellen Astrologie agenda 2021

DE TAROTAGENDA 2021 plus TOFFE ACTIE

De Tarotagenda 2021 is op voorraad. Deze agenda heeft meerdere functies en is niet alleen als agenda bedoeld. Het is namelijk naast een overzichtelijke agenda ook een soort dagboek, om meer inzicht in jezelf te krijgen via de Rider Waite Tarotkaarten. De agenda is ruim opgezet, met veel ruimte voor je afspraken, maar ook voor notities en eigen inzichten en ervaringen. Het is namelijk heel zinvol en leerzaam om steeds je eigen bevindingen van de week of maand op te schrijven en te ontdekken hoe jij de tarotkaart in je dagelijkse leven hebt herkend. In groot A4 formaat, volledig in kleur en met stevige ringband.

TOFFE ACTIE: schaf de Tarotagenda 2021 aan en je kunt de online cursus Start met Tarotkaarten leggen t.w.v. 29,95 aanschaffen voor slechts 9,99! Couponcode voor deze actie, vind je in de webshop van Het 12e Huis.

Meer info, de couponcode en bestellen van de Tarotagenda 2021 kan hier: Bestellen Tarotagenda 2021

ONLINE CURSUS VERRIJK JE LEVEN MET TAROT

In juni 2020 is de eerste groep succesvol gestart met de onlline cursus Verrijk je leven met Tarot. Deze leerzame beginnerscursus kun je nu op ieder gewenst moment starten! Alle informatie en inschrijven, kan via deze link: online cursus Verrijk je leven met Tarot

Ik hoop je binnenkort als nieuwe online student te kunnen verwelkomen bij de academie van Het 12e Huis!

Astrologische groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.