Maandgetal maart 2020 is 7

Maandgetal maart 2020 is 7

 

Ik kan niet anders dan terugkomen op wat ik geschreven heb in de nieuwsbrief van maart 2020! Maart is Numerologisch voor ons allemaal een 7-maand en toen ik dit schreef, wist ik nog niet hoe toepasselijk het zou zijn. Dit stond erin:

Maart 2020 is numerologisch bekeken een 7-maand. Een goede periode om meer aandacht aan je innerlijk te schenken middels mindfullness, meditatie of yoga. De verbinding met jezelf herstellen en er op die manier achter komen wat je voelt, denkt, wenst en verlangt. Luister in stilte naar je gevoel en intuïtie, daarin vind je alle antwoorden op je vragen. Het is daarom goed om deze maand geregeld tijd alleen door te brengen, te bezinnen en te reflecteren. Trek je terug en ontdek.

Hier hoort tarotkaart VII De Zegewagen bij. Je weet pas wat je doelen zijn, wanneer je aandacht aan jezelf en je verlangens schenkt. Anders kom je niet vooruit! Onderzoek deze maand wat je werkelijk wilt, wat je doelen en wensen zijn. Dit doe je door tijd voor jezelf te nemen, het liefst in stilte. Wanneer je achterhaald hebt wat je werkelijk wilt, kun je je doelen gaan bepalen. Een planning of keuzes gaan maken. Op die manier kom je op de juiste manier vooruit.

Het getal 7 vraagt om zelfreflectie en bezinning. Daar kun je zelf voor kiezen, maar soms komt het ook voor, dat je daartoe gedwongen wordt! Zoals nu met het coronavirus. We worden allemaal “gedwongen” om thuis te blijven en we worden “gedwongen” om tijd met onszelf door te brengen.

Probeer dit niet als “straf” te zien, maar als een uitnodiging om je te bezinnen. Je leven tot het coronavirus te evalueren. Wat ging goed? Wat wil je veranderen? Wat zijn je plannen en doelen, nadat we ons “gewone” leven weer op kunnen pakken? Neem hier nu de tijd voor. Doe aan meditatie, trek je alleen terug en reflecteer op deze vragen. Dan buig je deze moeilijke situatie om tot iets positiefs.

Dat doe ik zelf ook en het heeft me al tot vele nieuwe inzichten gebracht en creatieve ideeën voor de toekomst.

Gun jezelf dat ook! Nu wordt je deze “kans” geboden!
Hoe mooi dat de Numerologie ook hier inzichten in kan geven.

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van astrologische, tarot of numerologische nieuwtjes, abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief van Het 12e Huis via deze link: https://www.het12ehuis.nl/inschrijven-nieuwsbrief/

Ik wens je een bezinningsvolle periode toe, met liefde, licht, gezondheid en vertrouwen voor de toekomst!

Hartelijke groet, Esther

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.