Jaargetal 2021 – 5

Jaargetal 2021 – 5

 

Jaargetal 2021 – Dit jaar is het een 5-jaar

Van harte wens ik je een heel gelukkig nieuw jaar, dat er mooie vernieuwingen en verbeteringen in je leven mogen komen, waar jij dat wenst!

Numerologisch bekeken is het jaar 2021 een 5-jaar. Wat kun je dit jaar verwachten?

Het getal 5 zorgt in ieder geval vaak voor veranderingen. Eenmaal door de zure appel heen gebeten, wordt het er meestal alleen maar beter op. En daar zijn we met z’n allen wel aan toe dacht ik zo! Het gaat echter niet zonder slag of stoot en de nodige onrust zal er regelmatig zijn. Maar uiteindelijk is de kans groot, dat er nieuwe uitvindingen zullen komen (betere vaccins misschien of een andere manier om met de wereld situatie om te gaan).

In een 5 jaar worden vaak oude gewoontes, patronen en manieren van doen overboord gegooid. Vaak wordt er realistischer gekeken naar problemen en situaties en er is meer noodzaak om de kwaliteit van leven te verbeteren. In 5 jaren, zie je vaak dat verfrissende, jonge leiders in de wereld de kar gaan trekken. Dat was ook het geval in het 5 jaar 1958, toen de wereld kennis maakte met J.F. Kennedy.

Het is belangrijk dat je in 2021 niet vast blijft houden aan het “oude”. Dan kun je het jezelf onnodig moeilijk maken. Omarm veranderingen en sta open voor nieuwe uitvindingen, zienswijzen en oplossingen. Daarmee maak je het een stuk lichter en luchtiger voor jezelf. Een 5 jaar heeft vaak ook mooie verrassingen in petto, dus durf dat over je heen te laten komen. Met een flexibele houding en een open mind kun je dit jaar heel ver komen.

Communiceer, leer en innoveer. Dan is de kans groot, dat we onze behoefte aan vrijheid en verbondenheid eindelijk weer ten volle kunnen ervaren. Het is aan jou!

Een prachtig verrassend 5-jaar wens ik je toe!

Hartelijke groet,

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.