Het 12e Huis gaat verhuizen naar een nieuwe locatie!

Het 12e Huis gaat verhuizen naar een nieuwe locatie!

Vanavond om 18.47 uur is het weer Volle Maan! De maan wordt dan volledig beschenen door de zon en komt dan helemaal in het licht te staan aan de hemel. Tijdens een volle maan fase, komen de intenties die je tijdens de Nieuwe Maan fase hebt ingezet, tot rijping. Het hoogtepunt in je plannen, wordt bereikt.

Dat is absoluut waar voor Het 12e Huis. In het vorige, Wassende Maan bericht, heb ik al aangegeven dat Het 12e Huis in januari 2019 opnieuw van start gaat. Maar dat is nog niet alles…. we verhuizen namelijk naar een nieuwe locatie! In een mooi pand in het hart van Liempde, gaat Het 12e Huis zich vanaf 15 januari 2019 vestigen. Deze sfeervolle ruimte leent zich perfect voor workshops, cursussen en consulten. Maar dat is nog niet alles. Er zal ook een winkel komen, waar je mooie, authentieke, spirituele artikelen kunt vinden. Denk hierbij aan prachtige tarot sets, krachtige edelstenen en helende remedies. Je kunt bij Het 12e Huis persoonlijk advies hierin krijgen.

Daarnaast is de website van Het 12e Huis inmiddels volledig herzien en herschreven! En kun je je alvast online inschrijven voor diverse workshops en cursussen. Ook het maken van een afspraak voor een consult is al mogelijk. Check onderstaande link en kijk welke mooie (nieuwe) cursussen en workshops al vanaf januari 2019 van start gaan. We hopen je van harte te mogen begroeten in ons nieuwe pand aan het Raadhuisplein 5 te Liempde vanaf 15 januari a.s.!

 Agenda

Graag tot dan!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.