Doe mee met de GRATIS Mini-Maancursus 2021!

 

inschrijven GRATIS Mini-Maancursus 2021

 

Schrijf je in via bovenstaande link en proef in vijf dagen hoe het is, om te leven in harmonie met de maan!

 

Schrijf je in t/m 1 november 2021 en ontvang iedere dag een mail met maantips, video’s en/of recepten, waardoor je bewuster kunt gaan leven met de maan.

 

Deze Mini-Maancursus 2021 duurt 5 dagen en is helemaal GRATIS!

 

Je maakt daarbij ook nog eens kans op de online cursus Verrijk je leven met de Maan t.w.v. 149,– wanneer je hieraan meedoet!

 

Schrijf je ook alvast in voor het afsluitend webinar op vrijdag 5 november om 11.00 uur en ontvang nog meer tips over de maan: inschrijven afsluitend webinar Mini-Maancursus 2021!

 

Ik hoop je als online Mini-Maancursist 2021 te mogen verwelkomen!

 

 

Deze Mini-Maancursus 2021 is gemaakt door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis, auteur van o.a. de Maankalender 2022 en het boek Astrologie voor Beginners.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.