GRATIS Mini-Maan cursus 2020!

GRATIS Mini-Maan cursus 2020!

 

GRATIS Mini-Maan cursus: start maandag 9 november a.s.

Wil jij ook meer weten over de invloed van de maan op je dagelijkse leven? Wanneer het een goed moment is om af te vallen bijvoorbeeld of om naar de kapper te gaan? Wil je meer in harmonie leven met de maan, meld je dan aan voor de GRATIS Mini-Maan cursus 2020, gemaakt door astrologe Esther van Heerebeek, auteur van de Maankalender 2020 en 2021.

In 5 dagen leer je meer over de stand en fase van de maan op de betreffende dag. Je ontvangt dan mailtjes met een video, tip of recept die passend is bij de maanfase. Op die manier leer je in een week proeven hoe het is om te leven in harmonie met de maan en hoe je dat praktisch en eenvoudig toe kunt passen op je leven.

Doe jij ook mee? Geheel vrijblijvend en gratis, inschrijven kan hier:  inschrijven Mini-Maan cursus 2020

Ik verwelkom je graag als nieuwe maancursist!

Maangroet,

Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.