Gratis e-book Astrologie en Voeding

 

Als het over gezondheid gaat, heeft iedereen natuurlijk hetzelfde doel:

 

in balans komen en blijven!

 

Dit kan natuurlijk niet zonder een stressvrij leven, regelmatig bewegen en een gezond voedingspatroon. Ieder dierenriemteken zit anders in elkaar en heeft dus ook andere voedingsbehoeften. Er zijn voedingsmiddelen die een teken goed aanvullen en er zijn natuurlijk ook etenswaren die een teken beter kan vermijden.

 

In dit GRATIS e-book Astrologie en Voeding lees je er meer over. Uiteraard zijn dit richtlijnen. Bezoek bij twijfel of terugkerende klachten altijd een arts of voedingsdeskundige. Dit e-book is vooral bedoeld als inspiratie en ondersteuning van een gezonde levensstijl.

 

Vraag hier jouw e-book aan: aanvragen GRATIS e-book Astrologie en Voeding

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.