Flair Belgie Tarot actie december 2020!

Flair Belgie Tarot actie december 2020!

 

Check hier de tarot actie van de Belgische Flair! https://www.flair.be/nl/acties-wedstrijden/tarotkaarten-2020/

De uitgebreide handleiding is door mij (astrologe Esther van Heerebeek) geschreven! Zodat iedereen kan leren zelf tarotkaarten te leggen.

Smaakt dit naar meer? Dan kun je met korting de online cursus Start met Tarot volgen! In 6 weken leer je online van Esther, hoe je op goede wijze kunt starten met het leggen van tarotkaarten.

Gebruik de couponcode FLAIRACTIE2020 bij het afrekenscherm voor 50% korting. Slechts euro 14,95 (i.p.v. 29,95!) voor 6 online lessen op de online academie van Het 12e Huis!

Meer info en inschrijven kan hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/startmettarot/

Check ook het interview dat Flair België heeft gedaan met astrologe Esther van Heerebeek over het leggen van Tarotkaarten: https://youtu.be/oPM5Vx0t9cM

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.