EXTRA nieuwsbrief Het 12e Huis november 2019!

EXTRA nieuwsbrief Het 12e Huis november 2019!

 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Wij willen absoluut niet spammen met teveel nieuwsbrieven, maar er is zoveel nieuws, dat we een uitzondering hebben gemaakt met deze eenmalige, extra nieuwsbrief!

PERSOONLIJKE GEBOORTE- EN JAARHOROSCOPEN

Vanwege afwezigheid begin december 2019, is het nog tot en met 25 november a.s. mogelijk om persoonlijke geboorte- en jaarhoroscopen te bestellen bij Het 12e Huis. Dit geldt ook voor de persoonlijke Tarot en Numerologie analyses. Wil je dit nog bestellen voor jezelf of iemand anders, doe dit dan graag voor a.s. dinsdag 26 november. Dan wordt het voor 1 december a.s. in orde gemaakt!

Bestellen gaat eenvoudig via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-horoscopen/

BLACK FRIDAY ACTIES

Uiteraard doet Het 12e Huis ook dit jaar weer mee met Black Friday! Gedurende maar liefst vier dagen kun je profiteren van diverse spectaculaire acties bij de webshop van Het 12e Huis! Let op, hier heb je webshop codes voor nodig. Ze gelden ook alleen maar op die dag, op de aangegeven artikelen en ALLEEN op de webshop van Het 12e Huis.

BLACK FRIDAY ACTIE DINSDAG 26 NOVEMBER 2019

15% korting * op alle theeën en thee-artikelen, waaronder de yogi tea, chakra thee, de losse thee van De Groene Linde en de tea-for-one theepotjes. Leuk december cadeau idee voor de echte theeleuten onder ons!

Te bestellen via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/thee/

ACTIECODE: BFTHEE2019

BLACK FRIDAY ACTIE WOENSDAG 27 NOVEMBER 2019

15% korting * op ALLE edelstenen, inclusief edelsteen theelichthouders, ruwe stenen, trommelstenen en edelsteen sieraden! Ook de sterrenbeeld edelsteen hangers! Top cadeau idee voor december.

Te bestellen via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/edelstenen-en-sieraden/

ACTIECODE: BFSTEEN2019

BLACK FRIDAY ACTIE DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019

15% korting * op ALLE etherische/essentiële oliën. Zowel van Namasté als De Groene Linde. Geldt voor de oliën, de thema bags en de sprays.

Wees er snel bij, want op = op!

Te bestellen via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/essentiele-olieen/

ACTIECODE: BFOLIE2019

BLACK FRIDAY ACTIE VRIJDAG 29 NOVEMBER 2019

We sluiten de Black Friday actieweek af met deze klapper: De Maankalender 2020 kost ALLEEN VANDAAG euro 12,50 i.p.v. euro 15,95! *.

Wees er snel bij, want op = op!

Te bestellen via deze link: https://www.het12ehuis.nl/webshop/maankalender-2020/

ACTIECODE: BFMAAN2019

* Let wel op, bij verzending in Nederland en België komen er wel nog verzendkosten bij. Meer informatie vind je op de webshop van Het 12e Huis. Ophalen in Liempde bij Het 12e Huis is natuurlijk gratis!

NIEUWE CURSUS EN WORKSHOP DATA 2020

Het 12e Huis is nog volop bezig met de cursus en workshop planning voor 2020. De volgende nieuwe cursussen en workshop data zijn in ieder geval al bekend:

NIEUW! Engelen cursus 2020

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, vind je hier:

https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/themaworkshops-en-overige-cursussen-en-overige-cursussen/

WORKSHOP TAROT VOOR BEGINNERS

Op twee dinsdagmiddagen van 13.30 – 16.00 uur, kun je een workshop Tarot voor Beginners volgen bij Het 12e Huis. Namelijk op dinsdag 10 en 17 maart 2020. Meer info en inschrijven kan via deze link: https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/tarot/

CURSUS ASTROLOGIE VOOR BEGINNERS

In 2020 start er ook weer een cursus Astrologie voor Beginners. In 12 lessen op dinsdagmiddagen om de week leer je meer over de astrologie en het duiden van je eigen geboortehoroscoop. De cursus start dinsdag 24 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link: https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/astrologie/

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Op veler verzoek start er nog een cursus Intuïtieve Ontwikkeling in 2020. In 12 lessen op dinsdagmiddag ga je aan de slag met je intuïtie via prachtige, inspirerende methodes. De lessen zijn om de week en start 31 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur.

Zodra er meer data van cursussen en workshops bekend zijn, lees je dat in een van de volgende nieuwsbrieven, op de website of social media van Het 12e Huis. Meer info en inschrijven kan via deze link: https://www.het12ehuis.nl/bij-het12e-huis/tarot/

Graag tot de nieuwsbrief van december 2019 of tot ziens bij Het 12e Huis.

Hartelijke groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.