EEN SPRANKELENDE JUNI-MAAND!

 

 

EEN SPRANKELENDE JUNI-MAAND

 

Inmiddels zijn de zon, liefdesplaneet Venus en geluksplaneet in de luchtige Tweelingen komen te staan. Op 4 juni komt daar ook nog ‘eigen’ planeet Mercurius bij. De maand juni 2024 bruist dus van de sprankelende Tweelingen-energie! Hier voel ik me persoonlijk heel comfortabel bij, aangezien ik een echte juni Tweelingen ben, die geboren is onder dit veelzijdige sterrenbeeld.

 

 

Er mag deze maand meer luchtigheid, plezier, ongedwongen- en onbevangenheid zijn. Benader het leven vaker als een kind en geniet van zelfs de kleinste dingen. Een onverwacht en spontaan gesprek in de supermarkt, een prachtige zonsondergang of een heerlijke cocktail op een terrasje met goede vrienden. Dat wordt van ons gevraagd deze maand, juist wanneer het moeilijk of zwaar is. Neem het heft in eigen hand en leg je focus op datgene wat je wel wilt doen, wel wilt voelen en ervaren.

 

 

Tweelingen is een luchtteken en dat zorgt ervoor, dat je gedachten extra (manifestatie) kracht hebben deze maand. Laat je niet meeslepen door negatieve gedachten en manifesteer de maand, op alle fronten in je leven, die jij verlangt. Dit kan door uitdagende gedachten om te buigen, door iedere ochtend positieve affirmaties te doen, zoals: ‘ik ben het waard een fantastische dag te beleven’ of ‘ik doe er toe’ of ‘ik ben het waard om liefde te ontvangen’. Probeer het eens met jouw woorden en wensen en laat je verrassen. Je kunt ook ’s ochtends je ‘gewenste dag’ opschrijven, alsof het al gebeurd is. Schrijf bijvoorbeeld: ‘ik heb vandaag zo genoten van mijn gezin, we hadden het zo gezellig samen en we hebben enorm gelachen!’ Zo zet je de energie klaar en hoef jij er alleen nog maar vertrouwen in te hebben dat het helemaal goed komt.

 

 

NIEUW! UITGEBREIDE CONSULTEN BIJ HET 12e HUIS

 

 

Het is al jarenlang mogelijk schriftelijke geboorte- en jaarhoroscopen, evenals numerologische analyses, te bestellen bij Het 12e Huis en veel mensen hebben hier al vele inzichten uit mogen halen. Op veler verzoek, kun je hier nu ook een persoonlijk consult bij boeken. Dan ga ik samen met jou, in jouw analyse duiken en bespreek ik je talenten, karaktereigenschappen, levensopdracht, valkuilen en alle vragen die je hebt. Het vertrouwde persoonlijke tarot consult blijft natuurlijk eveneens een optie! Deze consulten kun je bij mijn persoonlijk in de praktijk doen of online via zoom. Alle info vind je hier:

 

Persoonlijk astrologie consult: https://het12ehuis.nl/persoonlijk-astrologie-consult/

Persoonlijk numerologie consult: https://het12ehuis.nl/persoonlijk-numerologie-consult/

Persoonlijk tarot consult: https://het12ehuis.nl/persoonlijk-tarot-consult/

 

 

NIEUWE CURSUSSEN NA DE ZOMER

 

Vanaf september 2024 wil ik weer gaan starten met diverse cursussen in mijn praktijk in Liempde. Heb jij serieus interesse om de tarotkaarten te leren leggen, je geboortehoroscoop of jezelf en anderen numerologisch te leren duiden? Wil jij een cursus volgen waarin ik je leer volledig in harmonie met de maan te leven? Of contact maken en leren werken met de Aartsengelen? Of gaat je voorkeur uit naar intuïtieve ontwikkeling? Ik wil alvast inventariseren waar de interesse ligt, zodat ik diverse cursussen in kan gaan plannen (bij voldoende interesse natuurlijk!).

 

Ik wil deze cursussen gaan geven op vrijdagochtenden om de week, van 9.30 uur – 11.30 uur in mijn praktijk te Liempde, Noord-Brabant. Het zal in alle gevallen om 12 lessen gaan. De kosten zijn nog niet definitief, maar zullen voor 12 lessen van een cursus, inclusief lesmateriaal, koffie/thee en iets lekkers, rond de euro 350,– liggen.

 

Heb jij serieus interesse, meld je dan vrijblijvend aan om op de hoogte gehouden te worden via esther@het12ehuis.nl of beantwoord deze nieuwsbrief. Je bent dan nog steeds niet verplicht om deel te nemen! Het gaat mij om een indicatie in interesse. Geef daarbij aan waar je voorkeur naar uitgaat:

 

Basiscursus tarot- en orakelkaarten leggen, basiscursus astrologie – duid je eigen geboortehoroscoop, basiscursus numerologie, cursus leven in harmonie met de maan, cursus werken met Aartsengelen en cursus intuïtieve ontwikkeling.

 

Ik hoor heel graag van je, ook wanneer je hier nog vragen over hebt. Meer, uitgebreide info, volgt later.

 

 

SPETTERENDE AFSLUITING MET VERJAARDAGSACTIE

 

Uiteraard wil ik deze spetterende nieuwsbrief niet afsluiten zonder een spetterende verjaardagsactie! Daarom kun je de hele maand juni 2024 de onlinecursus Start met tarotkaarten leggen en Kennismaken met Astrologie aanschaffen voor slechts euro 9,99!! Alle info vind je hieronder:

 

Cursus Start met Tarotkaarten leggen: https://www.het12ehuisacademie.nl/startmettarot/

Gebruik bij Start met Tarotkaarten bij het afrekenen couponcode: JUNI24

 

Cursus Kennismaken met Astrologie: https://www.het12ehuisacademie.nl/salespagina-kennismakenastrologie/

Gebruik bij Kennismaken met Astrologie bij het afrekenen couponcode: JUNI2024

 

 

Dan wens ik je tot slot natuurlijk een spetterende en bruisende maand juni toe! Graag tot de volgende nieuwsbrief.

 

Heb je nog vragen? Mail me gerust via: esther@het12ehuis.nl Ik help je graag verder.

 

 

 

 

Hartelijke groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

 

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.