DOE MEE MET GRATIS MINI-ASTROLOGIE CURSUS v.a. 18 maart!

 

 

Ja je leest het goed, op donderdag 18 maart a.s. start de GRATIS online Mini-Astrologie cursus 2021!

 

Je ontvangt de cursus per mail en kunt deze thuis online volgen.

 

Maak kennis met de echte astrologie en leer jezelf beter kennen. Schrijf je hieronder gratis in en doe mee!

 

In deze Mini-Astrologie cursus van 5 lessen, maak je kennis met de astrologie en leer je de basis over de 12 sterrenbeelden, de planeten en de 12 huizen. Je leert hoe jezelf op een andere manier kennen en misschien ook wel de mensen om je heen!

 

Vanaf 18 maart 2021 ontvang je iedere ochtend een mail met lesmateriaal of een video. Vragen over de online lessen kunnen gesteld worden in de besloten Facebook groep Tarot & Astrologie inzichten en de Mini-Astrologie cursus wordt afgesloten met een LIVE webinar, waarin je ook nog eens kans maakt op een gratis online cursus Verrijk je leven met Astrologie t.w.v. 299,–

 

Alle informatie lees je in de welkomstmail die je automatisch ontvangt na inschrijving van deze GRATIS Mini-Astrologie cursus.

 

Ik hoop je op 18 maart a.s. als online cursist van de Mini-Astrologie cursus te kunnen verwelkomen!

 

HIER INSCHRIJVEN: Ja, ik doe mee aan de Mini-Astrologie cursus!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.