DIT WEEKEND ONLY: TAROT ACTIE WEEKEND 2020

DIT WEEKEND ONLY: TAROT ACTIE WEEKEND 2020

 

Komend weekend is er een Het 12e Huis Tarot Actie weekend! Juist omdat het de periode is van retrograde Mercurius, breng ik de online cursus Verrijk je leven met Tarot weer onder de aandacht en hoe! Alleen komend weekend, van 16, 17, 18 en 19 oktober 2020 kun je je aanmelden voor deze leerzame en inzicht gevende online cursus met toffe acties!

In 12 uitgebreide online lessen leer je de 22 Grote Arcana kaarten in theorie en praktijk via duidelijk instructievideo’s en les- en werkboeken in de online academie van Het 12e Huis. De groep die in juni is gestart is inmiddels klaar en de reacties zijn zeer positief! Het najaar en de winter zijn ideale periodes om thuis aan de slag te gaan met een online cursus en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook i.v.m. corona, deze online cursus kan altijd doorgaan en kun je in je eigen tempo volgen op een tijdstip dat het jou uitkomt!

Acties tijdens Het 12e Huis Tarot Actie weekend:

* 1 * 

Bij aanschaf van 1 van de 3 Tarot pakketten, krijg je GRATIS de Tarotagenda 2021 thuisgestuurd! T.w.v. euro 21,95 plus 4,50 verzendkosten. Tof voor jezelf of als cadeau voor iemand anders! Zeker met de feestdagen in zicht.

* 2 *

Fikse kortingen op de drie Tarotpakketten:

Tarotpakket 1: van 299 voor euro 269

Tarotpakket 2 : van 349 voor euro 314

Tarotpakket 3: van 399 voor euro 359

* 3 * 

Onder alle nieuwe deelnemers van de online cursus Verrijk je leven met Tarot die zich tijdens dit Tarot Actie Weekend aanmelden, verloot ik een Schriftelijke Tarot analyse t.w.v. 65,–!

Je kunt dan kiezen of je een persoonlijke tarot jaarvoorspelling wilt laten maken door astrologe Esther van Heerebeek of een specifieke vraag uitgewerkt wilt hebben.

LET OP: bovenstaande geldt echt alleen in de actieperiode! 16-17-18-19 oktober 2020

Meer info over de verschillende Tarotpakketten en inschrijven kan hier: https://www.het12ehuisacademie.nl/tarot/

Ik hoop je als nieuwe online cursist te kunnen verwelkomen dit weekend!

Vragen kun je me stellen via mail: esther@het12ehuis.nl of via de LIVE Q & A op maandag 19 oktober 2020 om 11.00 uur op de facebookpagina van Het 12e Huis.

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.