De Astrologische Jaarkalender 2018 is uit!

De Astrologische Jaarkalender 2018 is uit!

 

‘De Astrologische Jaarkalender 2018’: Een nieuw boek en ebook van Esther van Heerebeek!

 

De Astrologische Jaarkalender 2018 is het vervolg op de Astrologische Scheurkalender reeks. Met de Astrologische Jaarkalender 2018 blijf je het hele jaar door iedere dag op de hoogte van actuele astrologische gebeurtenissen.

 

De Astrologische Jaarkalender 2018 door Esther van Heerebeek

 

Met de Astrologische Jaarkalender 2018 blijf je het hele jaar door op de hoogte van actuele astrologische gebeurtenissen. Per dag wordt een astrologisch feit uitgelicht, die dan ook daadwerkelijk plaatsvindt. Zo lees je wanneer de Zon een nieuw dierenriemteken ingaat en wat dat betekent. Er staan wetenswaardigheden in over alle sterrenbeelden en planeten. Maar ook de verschillende maanstanden en belangrijke aspecten tussen planeten worden beschreven, die ook precies op dat moment van toepassing zijn. Op deze wijze leer je iedere dag iets meer over astrologie en blijf je op de hoogte van de komende ontwikkelingen en tendensen. Deze jaarkalender is interessant voor de kenner, maar ook voor mensen die nog weinig of niets over astrologie weten.

 

Op heldere, duidelijke en toegankelijke wijze beschrijft astrologe Esther van Heerebeek iedere dag invloeden van de sterrenbeelden, planeten of aspecten op het dagelijkse leven. Maar daarnaast is er ook veel achtergrond informatie te vinden in deze jaarkalender. Over allerlei astrologische onderwerpen die absoluut herkenbaar zullen zijn.

 

‘De Astrologische Jaarkalender 2018’ (103 pagina’s, ISBN: 9789402168020) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bol.com/bravenewbooks.

 

Prijs paperback: € 14,99 bestel hier: https://www.bol.com/nl/p/de-astrologische-jaarkalender-2018/9200000083547657/?suggestionType=searchhistory

 

Prijs e-book: € 9,99 bestel hier: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/de-astrologische-jaarkalender-2018

 

Esther van Heerebeek-Spijkers (1975) heeft een praktijk voor Tarot, Astrologie en Numerologie in het Noord-Brabantse Liempde, Het 12e Huis.

 

Daar verzorgt zij cursussen en workshops op deze vlakken. Verder schrijft zij wekelijks horoscopen voor bladen in Nederland en Belgie. Zij heeft als auteur reeds meerdere titels op haar naam staan. Allemaal op het gebied van Tarot en Astrologie.

 

Deze Astrologische Jaarkalender 2018 is het vervolg op De Astrologische Scheurkalender reeks.

 

Deze verschijnt nu als handige paperback en ebook, waarbij je iedere dag van de week na kunt lezen, wat er voor astrologische ontwikkelingen gaande zijn.

 

Esther heeft passie en enthousiasme voor haar vak en ze heeft inmiddels meer dan 20 jaar praktijkervaring. En dat is terug te lezen in dit compacte, heldere en overzichtelijke boek De Astrologische Jaarkalender 2018. Een praktische gids om te lezen wat de planeten in 2018 voor je in petto hebben!

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.