Astrologie voor Beginners op 1 in de top 10!

Astrologie voor Beginners op 1 in de top 10 meest aangerade astrologie boeken!

 

Geweldig nieuws! Mijn boek Astrologie voor Beginners staat op1 in de top 10 meest aangerade astrologie boeken! Super blij met deze nominering!

Dit wordt over het boek geschreven:

Wat zijn de beste boeken over astrologie? In deze lijst met aanraders vind je interessante astrologie-boeken voor beginners en gevorderden, zodat je bijvoorbeeld alles te weten kunt komen over sterrenbeelden, horoscopen en geboortedagen. Lees verder…

Ontdek hier de beste astrologie-boeken

Voor iedereen die meer wilt weten over astrologie en wat het nu eigenlijk precies inhoudt, hebben wij een lijst opgesteld van de beste astrologie-boeken.

Astrologie voor beginners – Esther van Heerebeek

We kunnen deze lijst het beste beginnen met een introductieboek voor iedereen die voor het eerste aan de slag gaat met astrologie. Hoewel er veel van dergelijke boeken zijn, steekt die van Esther van Heerebeek er met kop en schouders bovenuit. Haar schrijfstijl staat in het teken van eenvoud en duidelijkheid. Geen moeilijke jargon of ingewikkelde uitleggen, gewoon zeggen waar het op staat. Dat is dan ook de reden dat haar werk bovenaan deze lijst van beste astrologie-boeken staat.

De rest van de top 10, vind je via deze link: https://besteboekentips.nl/astrologie/

Het boek Astrologie voor Beginners is te bestellen via de webshop van Het 12e Huis of via Bol.com.

 

Ga zelf eenvoudig aan de slag met het maken en duiden van een persoonlijke geboortehoroscoop met Astrologie voor Beginners van Esther van Heerebeek!

 

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.