2 x FANTASTISCH NIEUWS van Het 12e Huis!

 

Eindelijk is het zover! Mijn boek NUMEROLOGIE VOOR BEGINNERS is uit en online overal verkrijgbaar!

 

NIEUW! NUMEROLOGIE VOOR BEGINNERS – door Esther van Heerebeek

 

Wist je dat je met alleen je geboortedatum en -namen inzicht kunt krijgen in jezelf en je leven? Dat je via de eeuwenoude esoterische wetenschap Numerologie je talenten, valkuilen en levensopdracht kunt berekenen? Uit kunt rekenen welk jaar of maand je te wachten staat en wanneer het aan te raden is om op vakantie te gaan of juist aan je carrière te werken? In dit boek van astrologe Esther van Heerebeek, leer je stap voor stap op eenvoudige en toegankelijke wijze jouw persoonlijke getallen te berekenen via de numerologie. Numerologie is een krachtig inzicht instrument, een tool, om meer inzicht in jezelf en je leven te krijgen en kenmerkt zich vooral door eenvoud. Iedereen die tot tien kan tellen kan het leren!

 

Ontdek met dit boek Numerologie voor Beginners wat jouw persoonlijke getallen zijn en wat ze betekenen en pas het toe om de weg te vinden naar je ware en unieke zelf. Ontdek wie je werkelijk bent en creëer het leven dat het beste bij jou past. Dat kan allemaal simpel en snel met numerologie!

 

Met Numerologie voor Beginners heb je een gedegen basisboek in handen, dat je altijd weer als naslagwerk kunt gebruiken.

 

Als introductiekorting kun je dit boek via mijn webshop nog de hele maand januari bestellen, ZONDER VERZENDKOSTEN! Klik bij verzendopties in de webshop aan: ophalen bij Het 12e Huis, dan worden geen verzendkosten berekend. Prijs paperback: euro 19,95

 

LET OP: dit geldt t/m 31 januari 2023. Lukt bestellen niet via mobiel of tablet, bestel dan via PC of laptop.

 

Check hier de bestellink: bestellen Numerologie voor Beginners

 

 

 

 

NIEUW! Verrijk je Dag

 

Volg jij Het 12e Huis graag op social media, met de wekelijkse onlinehoroscopen, tarot maandvoorspellingen, de weekendkaart boodschappen, de jaarvoorspellingen per sterrenbeeld op Youtube of de uitleg over de volle of nieuwe maan? Dan is er goed nieuws!

 

Vanaf 1 februari 2023 start ik met het splinternieuwe maandprogramma Verrijk je Dag. Je dagelijkse dosis spirituele inspiratie!

 

Mijn missie is om mensen te helpen inzicht te krijgen in jezelf en je leven, met behulp van de prachtige inzichtinstrumenten astrologie, tarot, numerologie en spiritualiteit. Laat ik ook de liefdevolle steun en boodschappen van de Engelen niet vergeten! Dit kwam het afgelopen jaar voor mijn gevoel te weinig aan bod.

 

Met alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 20 jaar als astrologe heb opgedaan, wil ik je nog meer kunnen begeleiden en inspireren. Daar haal ik veel voldoening en plezier uit. Op dagelijkse basis, toegankelijk, laagdrempelig en toch persoonlijk.

 

Hieruit is het idee ontstaan van Verrijk je Dag, een onlinemaandprogramma, waarbij je iedere dag, persoonlijk van mij, minimaal één, spiritueel bericht op je mobiel ontvangt. Dit kan een tarot of orakel dag- of weekkaart zijn in de vorm van een afbeelding met uitleg, een audio opname met uitleg over de volle maan of een YouTube video met de maandvoorspelling. Ook kun je regelmatig intuïtief kaarten kiezen en zo een persoonlijke voorspelling voor jezelf ontvangen. Allemaal heel eenvoudig op je mobiel!

 

Ook kun je je (optioneel) aansluiten bij de besloten Facebook community van Verrijk je Dag en vragen stellen of ervaringen delen met gelijkgestemden en uitsluitend deelnemers van Verrijk je Dag.

 

Wil je meer weten en je aanmelden, check dan deze link: info Verrijk je Dag

 

Of bekijk rustig deze video van mij op Youtube, waarin ik alles nog eens rustig uitleg: uitleg Verrijk je Dag

 

Probeer het een maand uit met een super introductiekorting. Je doet een maand mee voor slechts euro 9,99! Je meld je aan voor een maand en daarna stopt het maandprogramma automatisch, je zit dus nergens aan vast. Wil je deze toffe kans en korting, gebruik dan bij het afrekenscherm deze kortingscode: FEB23

 

Ik hoop je als nieuwe deelnemer te mogen begroeten bij Verrijk je Dag!

Geboren word je twee keer in je leven. Het moment dat je er bent en het moment dat je jezelf kent. Het 12e Huis kan je hierbij helpen.

Esther van Heerebeek

Astrologie

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Tarot

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt.

Numerologie

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”.